Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Directorul spagar din CNAIR sustinut de PSD, Florea Dascalu a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Se pare ca DNA incepe sa desconspire intregi retele de influenta din CNAIR, o societate de stat care are majoritatea directorilor numiti politic.

Ziarul Timisorean, DeBanat spune ca: Conducerea Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a decis să-l suspende din funcţie pe directorul de întreţinere Florea Dascălu.

spaga cnair, coruptie cnair, Florea Dascalu spaga timis arad, fragrant Florea Dascalu psd, coruptie psd cnair, autolatest

Acesta fost arestat preventive pentru 30 de zile, după ce a fost prins în flagrant de procurorii DNA Timişoara luând mită la o partidă de vânătoare. Duminică seara, magistraţii Tribunalului Timiş au decis arestarea lui Florea Dascălu, director al Direcției de Întreținere din cadrul CNAIR, pentru o perioadă de 30 de zile.

În aceeaşi zi, dimineaţa, Dascălu a fost prins în flagrant de către procurorii DNA Timişoara luând şpagă 10.000 de lei şi foloase necuvenite în valoare de 5.000 de lei. Potrivit procurorilor, el ar fi primit mai multe sume de bani, aproape 40.,000 de lei în total, începând cu luna mai, pentru a ajuta o firmă să câştige contracte de deszăpezire.

În urma arestării, luni, conducerea CNAIR a luat decizia suspendării contractului de muncă al lui Florea Dascălu.

ACESTA A FOST DENUNTAT DE O COMPANIE ARADEANA

Arădeanul Cosma, de la Tredeco, l-a „trădat” pe directorul CNAIR

spaga cnair, coruptie cnair, Florea Dascalu spaga timis arad, fragrant Florea Dascalu psd, coruptie psd cnair, autolatest

Flagrant cu banii în buzunar, reţinere pentru 24 de ore şi 30 de zile de arest preventiv pentru Florea Dascălu, directorul Direcției de Întreținere Drumuri Naționale și Autostrăzi din cadrul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Acesta a fost ultimul „cadou” pe care i l-a oferit patronul arădean Marius Cosma, administrator al firmei Tredeco Holding, firmă care de ani de zile se ocupă cu deszăpezirea autostrăzii Nădlac-Arad-Timişoara, şefului de la Drumuri.

După ce, se spune, au avut o relaţie lungă împreună, pentru a-şi „acoperi spatele”, se pare că administratorul de la Tredeco l-a dat pe Florea Dascălu pe mâna procurorilor anticorupţie de la Timişoara.

spaga cnair, coruptie cnair, Florea Dascalu spaga timis arad, fragrant Florea Dascalu psd, coruptie psd cnair, autolatest

Comunicatul DNA:

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul teritorial Timișoara au dispus începerea urmăririi penale și reținerea pentru 24 de ore, începând cu data de 23 octombrie 2022, a suspectului DASCĂLU FLOREA, director al Direcției de Întreținere Drumuri Naționale și Autostrăzi din cadrul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), în sarcina căruia s-a reținut comiterea infracțiunilor de:– luare de mită;
– trafic de influență, în formă continuată (7 acte materiale);
– permiterea accesului unor persoane neautorizate la informații ce nu sunt destinate publicității, în scopul obținerii pentru altul de bani, bunuri ori alte foloase necuvenite (5 acte materiale).

s s s

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente