Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

DIICOT a arestat astazi la Arad 23 de infractori si a pus sechestru pe 622 de masini si camioane

DIICOT a reusit astazi sa destructureze o organizatie criminala care se ocupa cu importul de tigari insa si piese auto furate din Europa de Vest.

Procurorii DIICOT au reţinut, miercuri, 23 de persoane în dosarul de contrabandă cu ţigarete de la Arad, fiind instituite sechestre pe 622 de autoturisme, capete de tractor şi semiremorci, 357 de suprafeţe de teren intravilane şi extravilane, 50 de imobile (apartamente şi case de locuit), dar şi asupra acţiunilor sau părţilor sociale deţinute la 18 societăţi comerciale.

„O parte din marfă se comercializa pe teritoriul României, iar o altă parte era disimulată în alte categorii de mărfuri (în principal piese şi subansamble auto) şi, ulterior, era transportată şi comercializată în Marea Britanie, Germania, Franţa sau Italia, autorităţile engleze reuşind să captureze, până în prezent, ţigarete pentru care valoarea totală a taxelor neachitate a fost calculată la aproximativ 10 milioane de lire sterline”, arată afirmă anchetatorii.

Cele peste 600 de vehicule urmeaza sa fie scoase la licitatie in lunile urmatoare indiferent ca sunt masini de lux sau camioane.

s

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente