Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Detalii in premiera cu noua generatie Opel Grandland disponibil si in versiunea PHEV 1.6 Turbo insa si noul 1.2 Hybrid e-DCT6 de 136 CP

„Noul Grandland reprezintă o piatră de hotar pentru Opel. Odată cu acesta, fiecare Opel, fără excepție, este acum disponibil în variantă electrică.

Este un pas important în ofensiva noastră electrică. Noul Grandland a fost proiectat și dezvoltat la Rüsselsheim și va fi construit la Eisenach. Relația cu Opel Experimental este inconfundabilă. Acesta oferă inovații care au fost văzute pentru prima dată pe acest concept-car extraordinar. Prin urmare, noul Grandland ne va consolida poziția în importantul segment C-SUV“, a declarat directorul general al Opel, Florian Huettl.

Opel Grandland 2024, Opel Grandland 1.2 hybrid 1.2 edct6 136, Opel Grandland 1.6 phev 300 cp, autolatest

DISPONIBIL SI IN VERSIUNEA EV

Datorită noii arhitecturi, a noului pachet de baterii plate de până la 98 kWh, a motorului electric de generație nouă și a funcțiilor de conservare a energiei, cum ar fi pompa de căldură, noul Grandland Electric va putea oferi o autonomie electrică WLTP1 fără emisii locale de până la 700 de kilometri.

Propulsoare alternative, tehnologie de amortizare selectivă în funcție de frecvență și o serie de sisteme de asistare a șoferului.

Opel Grandland 2024, Opel Grandland 1.2 hybrid 1.2 edct6 136, Opel Grandland 1.6 phev 300 cp, autolatest

Clienții care preferă alte sisteme de propulsie în locul unei opțiuni pur electrice vor găsi, de asemenea, ceea ce își doresc în portofoliul de propulsoare complet electrificate.

Noul Grandland Plug-in Hybrid cu o autonomie de până la 85 km fără emisii locale (WLTP1) și Grandland Hybrid cu tehnologie de 48 de volți oferă alte soluții interesante care sporesc plăcerea de a conduce, reducând în același timp consumul și emisiile de CO2.

Opel Grandland 2024, Opel Grandland 1.2 hybrid 1.2 edct6 136, Opel Grandland 1.6 phev 300 cp, autolatest

PENTRU O PRESA AUTO INDEPENDETA SI OBIECTIVA sustine Autolatest Romania: Donează prin Patreon AICI

Autolatest Patreon, doneaza pentru autolast, presa auto independenta autolatest, patreon testeauto

 

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente