Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Detalii despre noile anvelope Nokian Seasonproof si Nokian Seasonproof SUV 2020

Conform sondajului recent derulat de Nokian Tyres și legat de anvelopele all-season*, șoferiieuropeni apreciază în special siguranța în toate condițiile meteorologice, pe tot parcursul anului.Printre cele mai relevante caracteristici s-au numărat și aderența și manevrabilitatea, alături de orezistență bună la uzură și siguranță pe timp de iarnă, în condiții schimbătoare.

În plus, confortul șiflexibilitatea oferite de singur set de anvelope au fost considerate esențiale.

„Siguranța este întotdeauna pe primul loc în filosofia noastră de dezvoltare a produselor.

Noua anvelopă Nokian Seasonproof este dezvoltată pentru a răspunde nevoilor șoferilor din Europa Centrală și este proiectată pentru a fi flexibilă și adaptabilă atât la condițiile de iarnă, cât și la cele devară.

Avem un nou design al benzii de rulare, adaptat pentru utilizare optimă pe tot parcursul anului șiinovații care garantează siguranța maximă, rezistență excelentă la uzură și rezistență scăzută larulare.”, spune Marko Rantonen, Development Manager, Nokian Tyres.

Noua categorie de produse Nokian Seasonproof oferă siguranță și confort pe tot parcursul anuluipentru șoferii din Europa Centrală.

Toate dimensiunile vin echipate cu simbolul fulgului de zăpadă(3PMSF), care indică faptul că anvelopele au fost omologate oficial pentru uz de iarnă. Gama deproduse oferă dimensiuni pentru autoturisme moderne, SUV-uri și CUV-uri, cu o selecție de 64 deproduse de la 14 la 19 inci, în categoriile de viteză T (190 km/h), H (210 km/h), V (240 km/h), W (270km/h).

În toamna anului 2020 vor fi disponibile 11 dimensiuni, iar celelalte vor fi prezente pe piață laînceputul anului 2021.

Inovații principale

Conceptul Season Sense: Striațiile multifuncționale pentru toate anotimpurile și modelul de rularedirecțional modernizat sunt adaptate pentru a oferi performanțe versatile pentru toate anotimpurile șipentru a garanta siguranță în condiții de drum înzăpezit și uscat.

În timp ce canelurile all-seasonpentru apă și lapoviță maximizează prevenirea acvaplanării, noul compus de cauciuc cu siliciugenerează o durabilitate excelentă, aderență pe drumuri umede și rezistență scăzută la rulare.

Ghearele pentru zăpadă: Aderență puternică și stabilitate în timpul condusului. Ghearele de zăpadăoferă o aderență de înaltă clasă pe zăpadă moale, în special la frânare și accelerare.Boosterele de aderență pe zăpadă:

Aderență îmbunătățită pe zăpadă. Aceste boostereîmbunătățesc aderența longitudinală necesară pentru frânare și accelerare.

Canelurile polisate: Elegante și eficiente. Canelurile polisate accelerează eliminarea apei și alapoviței, oferind un plus de siguranță pe suprafețe umede.

Tehnologia Aramid Sidewall: Durabilitate extremă. Fibrele de aramidă extrem de puterniceconsolidează pereții laterali ai anvelopei, oferind o mai mare durabilitate și protecție pentru situații de condus exigente.

Fibra face ca anvelopa să fie mai rezistentă la impacturi și tăieturi, care în cazcontrar ar străpunge cu ușurință anvelopa.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente