Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Detalii cu noua Dacia Duster Pick-Up 2020! Primul pick-up 4×4 romanesc dupa celebra Dacia Papuc 1.9 D din anii 2000

Dacia lansează în România versiunea Pick-Up a modelului Duster. Derivată din vehiculul 4×4 de serieși păstrând cotele de gabarit ale acestuia, versiunea Pick-Up dispune de o benă cu lungimea de 1,65metri, capabilă să preia o sarcină utilă de 500 kg.


Realizat din materiale compozite, pe o structură metalică și beneficiind de un sistem de acționaresimplu și practic, oblonul benei păstrează designul exterior al hayonului care echipează modelulstandard și integrează, în partea superioară, a treia lampă stop.Versiunea Duster Pick-Up este echipată cu motorizarea Blue dCi de 115 CP.

Datorită cuplului maximde 260 Nm la 2000 rot./min, această variantă de propulsie este adaptată oricărui regim deexploatare – în sarcină, la drum întins sau pe teren dificil.

Consumul este deosebit de redus, denumai 5,02 litri/100 km în ciclu urban și de 4,93 litri/100 km în ciclu mixt, ceea ce constituie unavantaj major în utilizare.

Versiunea Duster Pick-Up este disponibilă în culoarea Blanc Glacier și este echipată cu jante din aliajde 16”.

Vehiculul beneficiază de toate elementele de siguranță aflate în dotarea modeluluistandard, printre care airbag-uri frontale și laterale pentru șofer și pasager, ABS cu repartitorelectronic al forței de frânare, ESP și funcție anti-patinaj, sistem de asistență la demarajul în rampă,sistem de asistență la coborârea pantei.

Comenzile pentru noua versiune sunt deschise începând din data de 22 octombrie în întreaga rețeacomercială Dacia din România.

Prețul de achiziție al modelului Duster Pick-Up este de 22.546 Euro(TVA inclus).



Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente