Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Detalii complete Lexus CT200h 2011 Romania-Date tehnice, dotari si preturi Romania

Lexus CT 200h este prima compacta din gama Lexus, o adevarata revolutie silentioasa ce marcheaza introducerea primului hibrid integral din segmentul premium compact. Insasi lansarea modelului CT 200h a fost realizata in jurul conceptului de revolutie silentioasa. Invitatii au primit la intrare o pereche de casti, in care au putut asculta intreaga desfasurare a evenimentului, astfel ca in sala s-a pastrat liniste totala. Andrei Fantana, unul dintre cei mai talentati desenatori digitali din Romania a realizat in direct, cu ajutorul unei tablete grafice, o lucrare dedicata special modelului CT 200h.

In final, invitatii s-au delectat cu un spectacol de proiectie digitala realizat de Ion Cotenescu. In cadrul evenimentului au fost expuse cele mai reprezentative lucrari de arta digitala semnate de artista japoneza Aya Kato, al carei stil artistic, caracterizat de acuratetea detaliului, explozie de culoare si rafinament al executiei a completat perfect conceptul revolutiei silentioase.

Creat special dupa profilul consumatorului European, noul CT 200h raspunde perfect exigentelor unui client tanar, modern, dar si atent cu mediul inconjurator. In constructia noului Lexus CT 200h nu s-a facut niciun compromis in materie de calitate, confort si rafinament, pastrandu-se linia elitista a marcii Lexus. 

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente