Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Detalii complete despre noul Citroen C5 facelift 2012

Modernitatea si eleganta sunt cuvintele de ordine ale acestor evolutii care consolideaza personalitatea acestui model, Citroen C5conservandu-si in acelasi timp atuurile care i-au asigurat succesul.

Citroen C5: STIL SI TEHNOLOGIE MODERNA

De la lansarea sa din 2008, Citroen C5, disponibil in versiunea Berlina si Tourer, s-a comercializat in peste 400.000 de exemplare. Pentru a-si consolida acest succes comercial, Citroen C5 beneficiaza acum de evolutii stilistice si tehnologice pentru si mai multa personalitate :

Modelul integreaza noua imagine a marcii, prin modificarea partii frontale care devine mai rotunjita, pentru si mai multa expresivitate. 

Citroen C5 beneficiaza de un nou model de jante din aliaj de 17 inchi, denumite « Egée » si propuse in standard in functie de nivelul de echipare, precum si de o noua culoare de caroserie, brun « Guaranja ». La interior, pe nivelul de echipare Exclusive, Citroen C5 propune o noua tapiterie mixta piele/textil si noi decoruri. 

Pentru a facilita calatoriile, Citroen C5 va fi echipat cu un nou sistem de navigatie  eMyWay cu Connecting Box, care intregreaza priza Jack, conexiune USB si Bluetooth. Citroen C5Tourer beneficiaza de acelasi sistem de navigatie dotat cu o camera pentru marsarier, care simplifica aceste manevre.

Citroen C5 propune in continuare tehnologiile inovatoare care l-au consacrat, precum Citroen eTouch sau suspensia Hydractive III+, exclusivitate mondiala a Marcii, pentru sporirea confortului si sigurantei tuturor pasagerilor.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente