Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Detalii complete ale motorului Chevrolet LS9

Aici totul este perfect Made in USA si anume o noua generatie a faimoaselor motoare V8 LS. Acesta care echipeaza noul ZR1 poarta numele de LS9 si vine sa inlocuiasca un motor precedent extrem de performant numit LS7. Acesta dezvolta o putere maxima de 505 CP dintr-o cilindree de sapte litri. La fel ca si acest LS7 noul LS9 trebuie sa functioneze fara probleme pentru cel putin 160.000 de km sau 100.000 mile, strategie bine gandita de General Motors.

Noul LS9 este in schimb total diferit fata de predecesorul sau deoarece este supraalimentat cu ajutorul a doua compresoare mecanice si datorita unei cilindree mai mic, respective 6.2 litri. In total noul motor dezvolta o putere maxima de 620 CP si un moment motor mult mai mare de 700 Nm. Cu asemenea performante noul Corvette ZR1 atinge 100 de km/h in doar 3.3 secunde si are o viteza maxima care depaseste granita celor 300 km/h.

Transmisia Tremec 6060 este de tipul manuala cu 6 rapoarte si, la fel ca si la predecesorul sau, este montata pe puntea spate pentru a aduce un echilibru masinii in viraje. Si ca fapt divers trebuie sa spunem ca masin atinge o viteza de 100 km/h in treapta intai.

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente