Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

De colectie- Noul BMW Individual M850i xDrive Coupé Night Sky 2019

BMW Individual Manufaktur: creatorii de unicate

Centrul de personalizare BMW Individual Manufaktur a fost specializat dintotdeauna în producţia de creaţii unicat care conferă expresie stilului personal al proprietarilor BMW.

Misiunea sa este de a transforma cerinţele individuale ale clienţilor în realitate. Specialiştii de la BMW Individual colaborează cu fiecare client pentru a produce soluţii personalizate care cuprind de la culori extraordinare pentru exterior, până la materiale exotice pentru interior, dotări cu echipamente speciale, accesorii, modele de cusături, gravuri şi inserţii.

În timpul procesului de design şi producţie, creativitatea, atenţia la detalii, măiestria, angajamentul fără compromisuri faţă de calitate şi flerul pentru excepţional se îmbină pentru a crea automobile cu adevărat unice.

În căutarea de noi posibilităţi creative, combinaţii noi de materiale şi tehnici de procesare noi, BMW Individual colaborează frecvent cu nume mari din design şi companii de lux renumite din alte domenii. Contribuţia artiştilor şi a oamenilor de ştiinţă contribuie la construirea cunoştinţelor necesare dezvoltării de produse noi şi unicate exclusive.

În proiectarea BMW Individual M850i xDrive Coupé Night Sky, BMW Individual a apelat la competenţa cercetătorilor de la Institutul Max Planck pentru Fizica Extraterestră, care se află tot în Garching.


Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente