Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

De cinci ani Ssangyong in Romania

Actyon, Kyron, Rexton, PickUp şi Rodius formează gama de autovehicule distinsă prin originalitatea designului, atractivitatea raportului preţ-calitate şi mobilitatea desăvârşită pe teren accidentat. SsangYong păstrează tradiţia soluţiilor tehnice dedicate aventurii off-road, cum este structura pe şasiu, susţinând în acelaşi timp efortul de a obţine cel mai înalt grad de confort posibil la rularea pe drumuri asfaltate şi toată siguranţa necesară maşinilor pentru familie.

Cu ocazia aniversării a 5 ani de activitate în România, Interauto prezintă o ofertă specială destinată întregii game SsangYong. Actyon, Kyron, Rexton, Rodius şi PickUp pot fi achiziţionate cu 5% reducere, 5 ani de finanţare prin Impuls Leasing şi doar 5,5% dobândă pentru toată perioada contractului.

În prezent, reţeaua naţională SsangYong numără 30 de dealeri, trei dintre aceştia având sediul în Bucureşti. Serviciile sunt oferite la cel mai înalt nivel de profesionalism, având o contribuţie extrem de importantă la satisfacţia clientului SsangYong.

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente