Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

De ce noul Hyundai Tucson Hybrid 1.6 T-GDI de 226 CP este mai bun decat un VW Tiguan Elegance 1.4 TSI eHybrid

Este vorba de noul VW Tiguan Elegance 1.4 TSI eHybrid  care este un PHEV care ofera o putere maxima totala de 245 CP si care are un pret de achizitie in versiunea Elegance de peste 45.000 euro fara nici o dotare optionala.


De partea cealalta a baricadei Hyundai a lansat la randul sau noul Tucson Hybrid care nu este o masina PHEV pentru ca nu are nevoie, respectiv tehnologia gasita sub capota lui Tucson este mult mai fiabila din toate punctele de vedere!

In afara de componenta optica unde noua generatie de Tucson exceleaza vedem de aceasta data ca si tehnic cei de la Hyundai au devenit o mare problema pentru intreg grupul VAG chiar la ei in Europa/Germania!


DE CE TUCSON HYBRID ESTE MAI BUN DECAT TIGUAN PHEV?

-Tucson are un motor 1.6 TGDI cu distributie pe lant care NU se rupe!

-Tiguan are un motor vechi 1.4 TSI construit in Mexic cu probleme grave ale distributieie pe lant!

-VW are doar o cutie secventiala cu dublu ambreiaj care este recunoscuta ca fiind problematica in timp ( Mecatronic, discuri ambreaj, electronica etc!)

-Hyundai a optat pentru o cutie clasica AT6 cu convertizor care este extrem de fiabila chiar si pe masinile cu peste 300.000 de km!

Hyundai costa in medie cu 10.000 euro mai putin decat un Tiguan eHybrid


-VW are un acumulator extrem de mic de 9.2 kwh care nu permite o autonomie reala mai mare de 45 km in modul electric

-VW este PHEV deci va avea un consum de peste 18 litri atunci cand mergi in oras si acumulatorul este incarcat de motorizarea pe benzina!

-Tucson este un Hybrid inchis, adica tot timpul are un consum mediu de 5.5-6 litri de benzina! Atat oras cat si extraurban.

-Hyundai are 5 ani garantie fara limita de km in timp ce VW are doar 2 ani fara limita de km!

-Tucosn PHEV are 260 CP si este automat mai puternic decat un Tiguan eHybrid de 245 CP.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

2 COMMENTS

  1. Cred că documentarea nu este bine facuta, pretul nu este cu 10000 de euro în medie.Vedeti în comparatie WV Tiguan Elegance 1.4 hybrid pret 30000 euro și cu Hyundai Style 1.6 ,230 CP pret 29281.

    • Ba da este realizata corect in functie de nivelul de echipare! VW costa chiar peste 10.000 euro mai mult decat un Tucson la nivelul comparatiei din decembrie 2020 si al echiparii!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente