Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Danut Lupu este condamnat cu executare pentru ca a condus automobilul in repetate randuri fara permis in ultimii 20 de ani

Se pare ca Judecatoria Cornetu devine vedeta in intreaga tara dupa ce a condamnat cu executure un fost fotbalist roman care nu intelegea ca nu poti sa conduci masina fara a avea permis auto.

Dănuț Lupu, condamnat definitiv cu executare. Fostul mijlocaș de la echipele de fotbal Dinamo și Rapid va ajunge la închisoare după ce a fost prins conducând fără permis în repetate rânduri.

cluj napoca soferi drogati, cluj soferi bauti, politie cluj napoca drogati la volan, autolatest, accident cluj napoca, militie cluj napoca

Magistrații de la Judecătoria Cornetu l-au condamnat pe Lupu la o pedeapsă de șapte luni și zece zile de închisoare, decizie rămasă definitivă după ce Curtea de Apel București a respins apelul.

Dănuț Lupu a condus 20 de ani fără permis, dar a fost prins doar de trei ori. Pentru două din aceste infracțiuni i s-a deschis dosar o penal și a fost condamnat la închisoare, al treilea proces este încă pe rol.

Danut Lupu, politie Danut Lupu, fara permis Danut Lupu

Celebrului fobalist al generației de aur i s-a anulat permisul de conducere în urmă cu douzeci de ani, el fiind surprins băut la volan în ocazii succesive. Deși a încercat de mai multe ori să reobțină dreptul de a conduce legal, nu a reușit niciodată să ia sala, chiar dacă are studii superioare.

În momentul de față condamnarea la închisoare este executorie, iar mandatul de aducere la închisoare a fost emis.

CUM MOTIVA LUPU CONDUSL FARA PERMIS?

Danut Lupu, politie Danut Lupu, fara permis Danut Lupu

„Justiția română m-a considerat vinovat, sunt vinovat, asta e viața. Pot să fac ceva? Dacă atât au considerat ei… OK, poate dacă mă prindeau beat, drogat sau ceva, poate îmi dădeau mai puțin”, a declarat, ironic, fostul internațional. „Mă întorc sâmbătă sau duminică”

bmw g20 politie rutiera, noile masini de politie 320i xdrive, zf8 bmw politie, lipsa ranforsari masina politie bmw, tren de rulare,autolatest

“Vreau doar să menționez că îmi pare rău, dar am fost nevoit să conduc pentru că mă simțeam foarte rău. Regret faptele, dar nu aveam altă posibilitate. Am sunat la taxi și la Uber, dar nu am găsit. Am fost nevoit să fac asta când am văzut că nu vine. Nu am făcut accident, nu am fost băut sau drogat.”

Fotbalistul Adrian Ilie a fost prins de politia beat crita in Bucuresti! Avea o alcoolemie de peste 0,82 g/l

PENTRU O PRESA AUTO INDEPENDETA ajuta Autolatest Romania sa ramana obictiva in continuare: Donează prin Patreon AICI

Autolatest Patreon, doneaza pentru autolast, presa auto independenta autolatest, patreon testeauto

s s s

 

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

1 COMMENT

  1. Asa da lupta anticoruptie😆😆
    L-au gasit pe Lupu de prost si-i dau”cu executare” in cazul securistilor nu se da”cu executare”
    “Legea” se face cu oameni simpli,fara conexiuni,criminalii fac plaja in Tenerife.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente