Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Dacia se retrage din Romania daca Guvernul realizeaza autostrada A3 Comarnic-Brasov

Este vorba de celebra portiune A3 Comarnic-Brasov care este pe masa celor de la CNADNR, foarte multi politicieni dorind realizarea autostrazii pentru a ajunge mai repede in zonele muntoase in sezon.

Singurii care vor avea un castig sunt cei de pe Valea Prahovei care detin pensiuni si care vor avea un profit mai mare daca bucurestenii vor ajunge mai repede in zona de munte.

De partea cealalta oficialii Dacia printre care amintim ultimul interviu dat de Constantin Stroe, au anuntat pe fata ca daca Guvernul nu porneste constructia autostrazii Pitesti-Sibiu prin Curtea de Arges marele constructor are mari sanse sa inchida fabrica din Pitesti.

Noi cei de la Autolatest am militat ani buni de zile pentru ca oficialii CNADNR sa rezolve problemele pe nume Dealul Negru si Valea Oltului pentru ca sunt cele mai circulate sosele din Romania, sunt singurele sosele care leaga Bucurestiul de Europa de Vest, si nu in ultimul rand favorizarea celor de la Dacia la capitolul infrastructura.

In prezent pentru Dacia transportul unei masini din Pitesti in Germania este de zece ori mai mare decat transportul unui model Dacia din Maroc in Europa de Vest.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente