Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Dacia Duster primeste la randul sau un Facelift 2011-Renault Duster Made in Russia 2.0 16V si 140 CP

Din pacate acest model nu este destinat pietei din Romania momentan ci clientilor care achizitoneaza noul Renault Duster. Fata de un Duster produs la Pitesti cel realizat de catre Dacia in Rusia are o noua grila frontala unde troneaza sigla Renault. Interiorul, în schimb, reprezintă o evoluţie clară faţă de al actualului SUV Dacia Duster, cel puţin la nivel al designului.

În partea superioară a consolei centrale cele două guri de aerisire sunt acum integrate într-un bloc unde regăsim şi un mic display. Consola centrală ne aduce aminte de recent lansatul Renault Sandero facelift, având o instalaţie multimedia mai modernă şi mai arătoasă, în timp ce butoanele rotative pentru instalaţia de aer condiţionat sunt mai frumos realizate. La fel ca la Sandero facelift, butoanele de comandă pentru geamurile laterale au fost mutate de pe consolă pe feţele interioare ale portierelor.

Gama de motorizari primeste in premiera si un propulsor pe benzina de doi litri care dezvolta o putere maxima de 140 CP. Acest motor echipeaza in prezent gama Renault Fluence si Laguna.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente