Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Dacia Duster este destinata ciobanilor!

Dupa ce am vizualizat acest set de imagini tragem concluzia ca noua Dacia Duster in versiunea 4×4 este destinata si ciobanilor care duc lipsa unei masini de teren dupa moartea nefericita a marcii nationale ARO.

In atentia ciobanilor putem spune ca noul Duster nu este un off-road veritabil precum au fost modelele ARO insa chiar si asa capacitatea de trecere a masnii produse la Colibasi este suficienta pentru un mers chiar si pe ale noastre drumuri montane.

Dacia Duster vs ARO 243 Modelul extrem de apreciat de ciobanii romani din gama ARO a fost indestructibilul ARO 243 care dispunea doar de doua portiere insa spatiu interior pentru 6 pasageri. Capacitatea de incarcare a defunctului ARO depasea cu mult specificatiile tehnice date de constructorul din Campulung.

Noul Duster nu dispune de reductor asemenea vechiului ARO insa ofera o motorizare mult mai economica. Costuri ARO 243 Diesel Brasov avea un motor cu patru cilindri in linie de 3.1 litri care dezvolta o putere maxima de 80 CP. Pretul unui asemenea model nou in versiunea de echipare cu servodirectie era de aproximativ 7.000 euro. Noua Dacia Duster echipata cu motorul diesel de 110 CP costa in versiunea 4×4 15.400 euro.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente