Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Dacia Duster a ajuns sa fie vanduta in Romania cu peste 30.000 euro! Cu 3.300 euro in plus poti sa-ti cumperi o Tesla Model 3

Visul romanilor de a conduce masini bune si ieftine a apus undeva prin 2017 cand Dacia inca producea masini decente cu preturi foarte bune de achizitie.

Dacia Duster Extreme 1.33 TCe 150 CP 4x4, pret mare dacia, calitate proasta duster, consum ulei 1.33 tce dacia, gpl 1.33 tce, tesla vs dacia, autolatest, testeauto, probleme cardan duster, tesla standard range 2023

Acum, la inceput de 2023 am configurat un Duster nou care a primit si dotari optionale si am ajuns la un pret socant de mare pentru o masina romaneasca low-cost de peste 30.000 euro TVA inclus.

Dacia Duster Extreme 1.33 TCe 150 CP 4x4, pret mare dacia, calitate proasta duster, consum ulei 1.33 tce dacia, gpl 1.33 tce, tesla vs dacia, autolatest, testeauto, probleme cardan duster, tesla standard range 2023

De fapt, o Dacia Duster Extreme 1.33 TCe 150 CP 4×4 cu transmisie manuala se vinde cu un pret de Tesla Model 3 de 283 CP care ajunge la 100 de km/h in doar 6.1 secunde si care are o autonomie de 500 km.

Tesla model 3 vs Renault Megane E-Tech EV60 2023, test comparativ, tesla mai ieftina decat un renault, autolatest, pret rabla Renault Megane E-Tech EV60 2023, termen de livrare romania Renault Megane E-Tech EV60 2023, termen livrare model 3

Un Model 3 standard se vinde la Bucuresti cu Rabla Plus cu un pret de 33.490 euro, pret pentru care soferul primeste toate dotarile posibile standard.

Cu doar 3.330 euro mai putin, francezii de la Dacia ofera 150 CP, o autonomie reala mai mica de 500 km, plus un interior “de carpa” cu o foarte slaba cutie de viteze manuala cu 6 trepte.

Dacia Duster Extreme 1.33 TCe 150 CP 4x4, pret mare dacia, calitate proasta duster, consum ulei 1.33 tce dacia, gpl 1.33 tce, tesla vs dacia, autolatest, testeauto, probleme cardan duster, tesla standard range 2023

vw id4 gtx, pret id4 gtx vs model y, tesla romania termen livrare, vw dealeri colaps romania, probleme vw id europa 2023, tesla distruge VW si Renault

Si nu este de mirare pentru ca un Sandero a ajuns deja sa fie vandut in Romania cu peste 21.300 euro!

Dacia a crescut pretul modelului Sandero in versiunea cu dotari optionale cu peste 1.000 euro fata de ianuarie 2023.

Noua Dacia Sandero Stepway Extreme TCe 90 CVT 2023 ajunge sa fie vanduta deja cu peste 21.300 euro

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

29 COMMENTS

  1. Man, e în altă clasă. E bună la cărat cartofi din satul vecin.
    Și cum ar spune dacofilii, Dacia e mașină care ține cu casa. La 30 000 euro ce pretenț’ să ai?

  2. Singura greșeală făcută e că ați dat prețul de la Duster fara rabla, iar la Tesla cu rabla. Dar esență articolului rămâne valabilă. E prea scump sa mai cumperi Duster. Și dacă nu iei Tesla și vrei alt SUV, tot găsești la alții mașini mult mai bune la preț asemănător. Dacă mai cresc prețul la Duster, în curând nu o sa mai tina nici motivul asta că e 4×4.

    • La Duster au pus toate accesoriile posibile si imposibile pe care le-au gasit pe site-ul Dacia, iar la Tesla au bagat toate reducerile de care au auzit… doar, doar o zice cineva ca ei, de’alde din astia pentru care orice BMW, Audi sau WV SH este mai bun ca Dacia, desi pe urma baga motorina doar la salariu…

  3. Preturila la dacia duster sunt intre 18.000€- 27.000€ in functie de configuratie si fara programul rabla iar o tesla 3 incepe de la 47.500€ la fel fara programul rabla.

  4. Asta cu 30.000 de euro e vrăjeală. Am configurat acum un Duster cu cea mai tare motorizare, toate accesoriile (trepte, ornamente, protecții fata, spate, roata de rezerva, etc) (fara portbagaje de bicicleta, că bănuiesc că nici tesla nu vine in standard cu așa ceva :)) ), și a ieșit la 26.000 euro fara rabla, daca scazi și rabla ajunge la 23.500. E mai scumpă decât în decembrie 2022 când am luat-o eu tot “cu de toate” cu vreo 1300-1500 de euro

    • Peste hotare poate sa însemne cam 200 de tari 😄Nu e numai România in lume si alte 2 tari. Daca merge putin în cîteva tari asta e 70%.

  5. In cazul in care mai trebuie mentionat, francezii au făcut o mare țigănie când au anunțat acum 1000 de ani ca scot masina de 5.000 euro, iar romanii sunt suficient de fraieri si nu uita acea țigănie. Intre timp, francezii au tot urcat prețurile iar romanii continua să nu uite acea minciuna gogonată care a fost doar o trompeta de marketing. Hai să ne lămurim: Dusterul NU TREBUIE neaparat să fie ieftin ! De ce ar trebui ? Pentru ca e facut la noi ? Si ce dacă ?

  6. Știre aiurea. Tocmai am luat Duster cu absolut tot pe el diesel 4×4 ( care e mai scump ca benzina 150cp) și a fost 24.500 cu 5 ani garanție. Și mai iau unul chiar 1500 cp 4×4 și nu mi au dat prețul asta de 30k. Ambele metalizate nu culoare standard

  7. Ce Tesla are nume,tradiție în fabricarea de autoturisme?E noua și încearcă să și facă un nume Tesla e un fel de “troleibuz” care te duce din punctul A in punctulB,are un design ciudat un interior foarte plictisitor și în preț mare.Pe de alta parte DACIA e mașină de teren”4ori4″autentică cu garda la sol cu un design care poate câștiga premii ușor de întreținut.Cu DACIA te poți distra prin sate pe drumuri neasfaltate sau forestiere.Te sui la volan și zâmbești,ieși din mașină te uiți împrejur și ți place sa o privești.DACIA DASTER e o mașină care nu a pierdut nimic din PLACEREA CONDUSULUI.E doar părerea mea.

  8. Fraier e cel care cumpără!
    De la logan, am trecut la SsangYong full + trapă la prețul de 29.000E
    Numai zic de: confort, fiabilitate, dotări, siguranță + garanție de 10 ani

  9. Daca vă uitați la Skoda de când a fost preluată de Vw nu pare că și-au bătut joc de ea și nu au făcut un brand low coast ci din contra reușește să obțină 5 stele la crash test și pare un produs foarte bun cu materiale de calitate și motorizări bune.Dacia are 2 stele la crash test și calitatea materialelor și a îmbinărilor lasă de dorit.Salariile angajaților de la Skoda cu cele de la Dacia sunt net superioare.Produsele au preturi similare.

    • Serios Gogu-le? Preturi similare Dacia cu Skoda? Ia verifica tu mai atent și după vi cu dezinformaro de genul. E diferența de cel putin 35% între ele

  10. v-a platit mult musk?! nu dealta da e cam specific modelu… si cu poze…
    reclama ca articol ar trebui interzisa…
    vedeti ca va da si pe voi afara!

    anyway…
    comparam o masina cu full options cu una probabil “cheala” … nu stiu ca nu m-a pasionat tesla…
    dar comparam o masina cu 4×4 de mers pe teren, cu ditamai porbagaju… cu una cam de 2 persoana de oras…
    serios?!
    also cu riscu de a ma repeta… mai terminati naiba cu reclamele pe fata ca asta urasc la toata mass media… dupa ce ca avem reclame peste tot, mai bagam si un articol-reclama…

    • Vezi ca te-ai murdarit de cca la gura!
      Scade bai ala murdaritul de cca la gura 11.500 euro Rabla Plus din pretul de 44.900…..adica pretul real de vanzare este de 33.400 euro!

  11. Autolatest te cam contrazic băieții pe aici.compari mere cu pere. Și eu prefer o mașină “străină” deșii din mai multe puncte de vedere sunt proprietar de Lodgy, momentan.

    Cum zicea și Xcd , poftă bună .

  12. Fiecare alege masina dupa nevoile si dupa buzunarul lui dar totodata observ ca multi masochisti ! Oricat ai incerca sa-i deschizi ochii,sa-i explici ca nu merita banii,el o tine pe a lui…Dacia,Dacia si iar Dacia.
    Probabil ,iubita doar de cei care n-au pus niciodata piciorul intr-un alt brand bun sau au pus doar intr-o coaja sh de 25 de ani.
    Bagati-va,dragilor la credite pe nspe ani,dati-le francezilor treijde mii de euro pe o conserva frumos vopsita si dupa aceea,incepeti cu plansul pe forumuri,cu revenirile in garantie,schimbati scaunele de Dacia cu scaune de Audi ca sa nu va doara spatele dupa 50 km,bagati 100 kg de insonorizant sa nu va doara urechile la drum lung, plangeti-va ca nu face fata clima vara ,ca ruginesc repede,ca bate vantul si frigul in ele pe la chedere,ca intra apa in ele,ca se rastoarna usor ,ca ati agatat egr-ul prin crengi,ca v-a picat diferentialul spate desi voi nu l-ati fortat,etc,etc,etc.
    Sa fiti sanatosi, fratilor…tineti-o tot asa cu patriotismul asta fals de dacioti,pare-se ca aveti bani de aruncat ,deci va meritati soarta !

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente