Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Dacia are probleme cu peste 700.000 de masini echipate cu motorul diesel 1.5 dCI! Urmeaza rechemari in service

Începând din luna iulie, vor fi oferite verificări voluntare ale motoarelor pentru proprietarii a circa 700.000 de vehicule care ar putea fi eligibile pentru modernizare.

“Va fi o propunere făcută clienţilor, nu o rechemare, întrucât vehiculele sunt conforme”, a subliniat Bollore, asigurând că Renault respectă toate normele în vigoare referitoare la emisii.

Proprietarii de vehicule diesel Euro 6 vor putea cere, dacă va fi nevoie, o operaţiune de întreţinere. Va fi vorba despre o simplă programare.

Constructorul auto francez a recunoscut existenţa unei erori de calibraj în sistemul de depoluare al modelului Captur şi a asigurat că a început deja, din noiembrie, o rechemare pentru circa 15.000 de vehicule, versiunea 110 CV.

Ministrul francez al Mediului, Segolene Royal, a declarat marţi, la postul de radio RTL, că Renault va rechema peste 15.000 de vehicule în Franţa, care nu au intrat încă la vânzare, după ce o investigaţie a arătat că sistemele lor de filtrare a emisiilor au nevoie de ajustări.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente