Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Dacia a participat la Parada Militara de 1 Decembrie 2012

Astfel, şapte autospeciale ale mărcii românesti, printre care şi noile modele Dacia Logan şi Sandero lansate recent, au încheiat defilarea blocului de paradă al MAI. 

Sase dintre modelele Dacia au fost echipate si inscriptionate cu însemnele Politiei Române pentru Ordine Publică, unul dintre cei mai importanti clienti de flote ai constructorului de la Mioveni.

În cadrul coloanei de defilare a Politiei Române au fost incluse un vehicul Dacia Logan, două vehicule Dacia Sandero, două modele Dacia Dokker si un vehicul Dacia Duster cu tractiune integrală. 

Inspectoratul General al Jandarmeriei Române a prezentat de asemenea în dispozitivul său de paradă un vehicul Dacia Logan, echipat si inscriptionat cu însemnele speciale ale acestei institutii.

Vehiculele Dacia si-au dovedit în timp eficienta pentru activitatea celor două autorităti, ele fiind utilizate atât în cadrul patrulărilor zilnice, cât si în cadrul operatiunilor de interventii.

Accesibile si fiabile, modelele Dacia sunt usor de adaptat la cerintele specifice misiunilor Politiei si ale Jandarmeriei Române.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente