Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Dacia a ieftinit masinile in Germania cu 900 euro!

Aceasta mutare vine dupa ce programul de inlocuire a parcului auto vechi din statul european a luat sfarsit. Pentru a pastra aceelasi trend pozitiv al vanzarilor Dacia a decis ca toate masinile comercializate pentru clientii germani sa beneficieze de o factura mai mica la vanzare.

Astfel, clientul german putea sa-si achizitioneze un Logan de 1.4 litri benzina cu 7.500 euro insa acum aceasta masina costa doar 6.990 euro ( toate taxele incluse). Un Logan MCV costa pana acum 8.500 euro insa Dacia ofera aceeasi masina cu un pret de 7.990 euro. Chiar si gama Pick-Up si Van are preturi mai mici cu pana la 900 euro fata de aceeasi perioada a lunii trecute.

Pe piata din Germania Dacia a comercializat de la inceputul anului peste 80.000 de unitati fapt care prezinta o crestere cu pana la 238% fata de aceeasi perioada a anului trecut. In Romania Dacia a pastrat gama de preturi ca si pana acum cu diferenta ca celelalte marci ofera in continuare o gama de masini low-cost mai ieftine si mai echipate.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente