Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Curtea de Justiție a Uniunii Europene (CJUE) da liber romanilor sa dea in judecata Porsche Romania pentru Dieselgate

Vedem pentru prima data cum o autoritate a UE vrea sa dea o sansa tuturor soferilor din toate tarile din UE cand vorbim de compensatii pentru scandalul Dieselgate unde masinile VAG ( VW, Skoda, Seat, Porsche si Audi) cu celebrele motoare TDI.

Sunt vizate atat clasicul 2.0 TDI insa si mult mai numperoasele motoare 1.2 TSI, 1.6 TDI si V6 TDI care au echipta toate masinile vandute in Romania de VAG.

Principalul inculpat in acest caz dat de Curtea de Justiție a Uniunii Europene (CJUE) este Porsche Romania care a vandut prin reteaua sa dealeri zeci de mii de masini cu probleme de soft  si care au inselat clientii insa si Ministerul Mediului.

Acum cine considera ca a fost inselat poate sa dea in judecata Porsche Romania si pe dealerii sai din intreaga tara cu reale sanse de succes in instanta.

Curtea de Justiție a Uniunii Europene (CJUE) da astfel mana libera justitiei din fiecare tara din UE pentru ca in Germania VW a dat banii inapoi clientilor asemenea celor din SUA, insa milioane de masini vandute in UE nici macar nu au fost rechemate in service.

In Romania importatorul Porsche Romania are o imagine foarte proasta la capitolul garantii si inlocuirea de piese in garantie, iar acum vorbim automat de cererea unor despagubiri mult mai mari care trebuie date clientior de buna credinta din Romania!s s

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente