Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Cum sa reduci costurile? Cea mai buna solutie pentru traficul infernal din Bucuresti ramane masina pe GPL

Chiar si acum dupa ce taxa Firea Oxigen a cazut pentru ca nu a fost gandita sa fie una care sa favorizeze masinile eco, adica si cele pe GPL a venit timpul sa vedem care ramane cea mai economica masina de oras.


Adica vedem acum cum traficul creste pentru ca nu exista nici o limitare de norme de poluare, iar infrastructura ramane aceeasi pentru ca Primaria nu face nimic pentru decongestionarea strazilor si a bulevardelor.

Asadar, acum in inceput de an 2020 vom avea in Bucuresti un trafic si mai mare, adica un parcurs rutier de-a dreptul STATIC la orele de varf, iar singura solutie este achizitia unei masini cu GPL.

De exemplu daca conduci un model Dacia Logan fabricat in anul 2005 cu motor 1.4 MPI sau 1.6 MPI poti sa-ti montezi o instalatie GPL Tomasetto STAG cu doar 2200 lei TVA si montaj inclus, iar reducerea de costuri reale este de 45% fata de cele care sunt pentru o masina care merge cu benzina.

Daca conduci un Logan I 1.5 dCI nu uita ca masina ta consuma in traficul din Bucuresti in medie 7.5 litri de motorina pentru 100 de km, iar un Logan 1.4 MPI cu GPL consuma in medie 10 litri de GPL pentru aceeasi distanta. Adica echivalentul a 5 litri de benzina pentru 100 de km, respectiv un consum cu pana la 25% mai mic decat cel al unui Logan dCI.


In final noi spunem ca si in acest an 2020 cea mai ecologica si cea mai economica masina pentru Bucuresti ramane cea cu GPL pentru ca emite cu pana la 45% mai putine emisii CO2 si NOx, iar pretul unui litru de GPL este de 2.6 fata de 5.20 pentru benzina si 5.8 lei pentru motorina.

Indiferent cat de mult incearca fanii motoarelor diesel sa te convinga ca acestea sunt mai eco intr-un oras precum Capitala tarii trebuie sa uiti de aceste sfaturi care sunt ERONATE de fiecare data!

Recordul la consum in Bucuresti in regim de taxi este realizat de un model Toyota Auris Hybrid cu o instalatie GPL Tomasetto Premium care are un consum mediu de 7 litri de GPL pentru fiecare 100 de km. Adica masina aceasta consuma in medie doar 3.25 litri de benzina echivalent in mediul urban!

VEZI OFERTA COMERCIALA AICI!

 

SUNA SI PRIMESTI CEA MAI BUNA OFERTA PENTRU MASINA TA AICI:

3 ani garantie fara limita de km!

Tel:+ 0721.910.970

De Luni-Vineri interval 10-19.00

Pentru a raspunde prompt puteti sa timiteti si un email pe adresa:

AUTOGAZBUCURESTI@GMAIL.COM


Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente