Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Cum arata Bucurestiul dupa asediul zapezii

iar autoritatiile au dezapezit insa stratul de zapada contiuna sa dea de furca soferilor. Singurele masini care circula fara probleme sunt cele cu transmisie integrala. Bucuresti 03/01/2008 23.00 In zona Casin- Arcul de Triumf utilajele companiei Rosal lucreaza pentru largirea suprafetei de rulare pe bulevarde insa situatia de pe strazile adiacente este grava.

Anumite masini de dezapezire folosesc si sare. Multe din companiile de salubritate foloses in aceste momente eternele utilaje produse de Uzina Tractorul Brasov in umra cu mai bine de 20 ani.

Aceste tractoare au montate un plug in fata insa nu se compara cu utilajele de dezapezire moderne de tipul Unimog U500. In aceasta noapte autoritatile au mentionat ca temperatura va scade pana in jurul valorii de -15 de grade in Capitala. Data: 03/01/2008 21:55 SITUAŢIA DRUMURILOR NAŢIONALE ÎNCHISE Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că rămân închise temporar circulaţiei rutiere următoarele drumuri: -autostrada A2 Bucureşti – Feteşti; -DN31 Călăraşi – Olteniţa; -DN21 Călăraşi-Drajna; -DN38 Agigea – Negru-Vodă; -DN39E Constanţa-Cumpăna; -DN3C Constanţa-Ovidiu; -DN41 Daia – Chirnogi; -DN41 Olteniţa-Giurgiu -DN5B Giurgiu-Ghimpaţi;

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente