Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Cum alegem cutia de viteze automata a unei masini NOI? Sfaturile specialistilor

Vobrim evident de alegerea unei masinii cu transmisie automata care incepe sa devina fara doar si poate singura optiune a europenilor.

Daca in China sau in SUA masinile cu transmisii automate reprezinta 99% din piata, in UE clientii prefera aceste transmisii doar in proportie de 45%, crestere foarte mare fata de anii precedenti.

Adica cumpararea unei masini noi este necesara cu o transmisie automate in 2021!

CUM ALEGEM O MASINA CU TRANSMISIE AUTOMATA?

In primul rand trebuie spus ca daca un producator ofera o cutie SECVENTIALA CU DOUA AMBREIAJE inseamna ca ofere o solutie de compromis pentru a avea un profit cat mai mare.

Producatorii care ofera o cutie cu CONVERTIZOR DE CUPLU sunt recomandati pentru ca o asemenea cutie este de fapt singura transmisie automata premium care nu face nici un compromis.

Si acest lucru se vede cel mai bine la Audi care ofera cutii S Tronic cu dublu ambreiaj cand cumperi o masina de volum cu o putere maxima mai mica de 350 CP, insa cand mergi spre un model Audi de peste 360 CP si peste 80.000 euro primesti STANDARD o cutie cu convertizor de cuplu pentru ca este mut mai fabila si mult mai rafinata in utilizare.

Ultima si poate cea mai economica cutie este cutia CVT care se regaseste acum si pe gama Dacia, transmisia fiind in special oferita de catre japonezi pentru masinile de volum cu preturi modice.

Evident daca vei cumpara un Lexus LS sau un Land Cruiser primesti o cutie cu convertizor de cuplu pentru rafinament si anduranta.

Specialistii spun ca cea mai buna cutie este cea clasica cu convertizor de cuplu care, daca primeste reviziile la timp poate merge fara probleme chiar si 700.000 de km fara interventii.


VEZI UNDE POTI REPARA O CUTIE AUTOMATA IN BUCURESTI:

CONTACT:

TEL: 0723.528.323

Contacteaza reparatorul AICI

 


Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente