Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Costul reparatiei unei transmisii e-CVT de Prius, Camry sau RAV4 Hybrid este de 4.000 euro

Majoritatea soferilor nu au probleme cu aceste modele pentru simplul fapt ca sunt extrem de fiabile, insa sunt sute de mii de exemple de Prius sau Camry care sunt vandute SH si care au probleme cu celebra transmisie e-CVT.

Pe langa marile rechemari cu invertorul de energie al ultimelor doua generatii de Prius si Auris, exista in continuare o mare problema de mentenanta cu celebra cutie CVT.

Aceasta se numeste la Toyota e-CVT si ofera cele doua conuri si banda de otel extrem de bine realizate, insa cand apar probleme de cele mai multe ori aceasta cutie necesita o inlocuire completa.

In cazul unui Prius 4 costul reparatiei unei asemenea transmisii este de 4.000 euro in Bucuresti, in acest pret clientul primind o cutie garantala 1 ani fara limita de km, reparatie realizata cu componente originale Toyota.

In reteaua oficiala a marcii aceasta cutie poate ajunge sa coste chiar si peste 7.000 euro cu manopera, adica chiar mai mult decat pretul de achizitie al masinii complete in stare de functionare.


Recomandarea noastra este ca inainte de achizitia unui asemenea model sa mergeti la un specialst in transmisii pentru a verificar gratuit aceasta cutie.

In cel mai bun caz este recomandata efectuarea unei revizii complete pentru un plus de siguranta.

VERIFICA CUTIA TA AUTOMATA AICIBanner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente