Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Cocalarii cumpara epave doua totala din Germania le repara dupa sunt vandute ca bune in Romania

Autoturismul din imagine, Mercedes-Benz, a suferit o daună majoră în afara României, fiindu-i afectate, atât structura de rezistență, cât și cea de siguranță, patru airbaguri fiind declanșate,.

Ulterior a fost cumpărat și adus în România, unde a fost prezentat ca avariat din cauza unui asigurat RCA. Cum se produce însă înșelătoria? Cum te prezinți într-un service auto cu această mașină și cu acte de la presupusul șofer vinovat de accident astfel încât să ceri reparații și despăgubiri?

 Dosarul de daună cu evenimentul înscenat în România a fost avizat în baza formularului de Constatare Amiabilă de Accident, la constatare prezentându-se doar autoturismul Mercedes ca fiind avariat. Autoturismul declarat ca fiind vinovat de producerea evenimentului (asigurat RCA) – auto VW, nu a fost prezentat în vederii vizualizării avariilor declarate, deoarece vinovatul declarat nu a dorit acest lucru. La dosarul de dauna au fost prezentate doar fotocopii cu documentele aferente acestui vehicul. 


 Pentru presupusa daună, devizul de reparație a fost în cuantum de aprox. 15.000 Euro.

În urma investigatiilor suplimentare efectuate de către departamentul specializat din cadrul companiei de asigurări, au fost obținute mai multe elemente probatorii de natura fraudei, proprietarul autoturismului Mercedes-Benz completând în final o declarație prin care renunța la despăgubiri.

Un alt caz recent prezentat de expertul ACADA este cel al unui autoturism BMW Serie 5, care a suferit o daună majoră (incendiere) în afara României, cu afectarea majorității elementelor care compun structura de rezistență și siguranță, ulterior fiind achiziționat și adus în țară.

 

Ulterior, acelaşi autoturism a fost prezentat ca fiind avariat în două evenimente rutiere produse în România din culpa unor asigurați RCA, fiind solicitate despăgubiri considerabile de la mai multe companii de asigurări din România


Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente