Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

CNAIR porneste lucrarile la Centura din Timisoara! La Bucuresti NICI TIPENIE DE MUNCITOR

Promisiunile guvernelor PSD si acum PNL sunt degeaba pentru ca la Bucuresti nu vrea nimeni sa avem centura ocolitoare.

Drept raspuns oficialii CNAIR se lauda ca au inceput lucrarile la Centura din Timisoara care NU CONTEAZA PENTRU TRAFICUL DE MARFURI DIN ROMANIA pentru simplul fapt ca transportul se face pe autostrada care trece pe langa Timisoara.


La Bucuresti totul este LASAT IN PARAGINA pentru ca cei care conduc CNAIR si Ministerul Transporturilor parca nu vor sa inceapa lucrarile.

CNAIR:

Echipele Tirrena Scavi, antreprenorul variantei de ocolire Timișoara Sud, au pregătit, săptămâna aceasta, platformele pentru forajele la piloții podului de la intersecția DN 59 Timișoara – Moravița cu centura, iar vineri au început și forajele. La această poziție kilometrică – km 5+366 – se va amenaja un nod rutier cu pasaj și un sens giratoriu la nivel pentru DN 59.


Ce s-a mai lucrat pe restul șantierului? Cercetările arheologice sunt în derulare la situl 7, în zona Utvin continuă demolările, forajele la podețe, umpluturile cu pământ, stabilizările de teren, devierile de canale ANIF. S-a mai lucrat la piloții pasajului peste drumul existent spre Mănăstirea Șag și Poligon, în zona Chișoda, la elevațiile unui podeț și la nivelări în cotă, în zona Moșnița Nouă.


s

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente