CNAIR este vinovat pentru toti soferii care au intrat cu masina pe contrasens pe autostrazi si au murit

Articole Interesante

Adica de cei care au acceptat un proiect de autostrada care nu are nici cea mai mica latura de siguranta reala in trafic.

CNADNR si acum CNAIR sunt principalii vinovati pentru moartea a zeci de romani care intra din greseala cu masina pe autostrada pe contrasens moment in care apar teribilele accidente cu doi sau chiar patru morti.

DE CE CNAIR ESTE VINOVAT?

In primul rand pentru ca au dat ok pentru proiecte de autostrazi construite low-cost, adica nu avem benzi de intrare pe autostrada diferentiata fata de contrasens.

In Romania inginerii CNAIR au preferat sa puna in indicator cu acces interzis decat sa faca doua benzi diferite de intrare si iesire de pe autostrada.

Pentru neglijenta criminala a celor de la CNAIR care au aprobat aceste planuri trebuie sa intervina avocatii celor care si-au pierdut viata si care pot cere despagubiri foarte mari companiei!

CARE ESTE SOLUTIA?

Noi cei de la Autolatest putem sa recomandam celor de la CNAIR sa monteze REPEDE celebrii parapeti despartitori de beton tip Jersy pe benzile de intrare  si iesire pe autostrazi. Plus ca distantele unde trebuie sa se monteze sunt relativ mici, adica aceasta operatiune poate avea loc in cateva zile!

Din nou in sensurile giratorii CNAIR poate sa faca dificil de intrat pe contrasens prin montarea unor borduri inalte la iesirea in sens, adica sa faca viata “grea” celor care vor sa intre pe autostrada pe contrasens.

Si evident o atentionare cu lumini rosii care sa atraga atenti soferilor ca acea intrare este INTERZISA! Este simplu se pot cumpara aceste indicatoare cu alimentare solara foarte ieftin din China!

Mai jos vezi cateva imagini din Ungaria la intrarea si iesirea de pe autostrada si vezi parapetii si diferentiere benzilor extrem de logic pentru a nu da nici o sansa soferilor sa intre pe contrasens!

Plus ca in Romania in ultimii 6 ani NU MAI AVEM POLITIA AUTOSTRAZILOR, adica indiferent ce se intampla pe A1, A2, sau A3 trebuie sa intervia un echipaj al Politie Nationale din zonele unde apare problema!

EVIDENT O MARE PARTE A VINEI O AU SI SOFERII CARE NU SUNT ATENTI LA INDICATOARE SI LA MARCAJELE RUTIERE!

Foto autostrazi Ungaria:


Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Galerie Foto

Articole Recente