Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

CNAIR deschide traficul pe 15 km de autostrada in zona Faget! Lugoj-Deva finalizare 2017

Amânată de mai bine de 5 ori, inaugurarea a avut loc într-un final, spre bucuria şoferilor, dar mai ales a locuitorilor Făgetului.

Anunţul, venit după orele prânzului, a fost unul care i-a luat prin surprindere atât pe şoferi, cât şi pe oamenii de presă, care ştiau că nici luni nu vor putea să circule pe scurta porţiune de autostradă, conform declaraţiilor oficialilor CNAIR.

Odată cu darea în utilizare a celor 15 kilometri de autostradă, oraşul Făget scapă de traficul greu care tranzita strada principală a acestuia, compus din transportatoare de mare tonaj care blocau des circulaţia în oraş.

Inaugurarea a fost sărbătorită cu câte un pahar de pălincă, fiind făcută fără prea mare fast şi după ce CNAIR a anunţat de mai multe ori că deschide drumul de mare viteză, însă fără să îl şi inaugureze în realitate.

  • Lot 1 Traian Vuia – Sanovita, 27,4 km: Constructori: Tirrena Scavi, Societa Italiana per Condotte d’Acqua si Cossi Costruzioni, cost: 681,04 milioane lei.

  • Lot 2 Cosevita – Traian Vuia, 28,6 km: Constructori: JV Salini SPA si Secol SPA, cost: 128 milioane euro
  • Lot 3 Ilia – Cosevita, 21,2 km: Constructori: Teloxim Con SRL, Comsa SA, Aldesa Construcciones SA si Arcadis Eurometudes SA, Cost: 132 milioane euro
  • Lot 4 Soimus – Ilia, 22,1 km: Constructori: Tehnostrade, Spedition UMB, Cost: 419,4 milioane lei fara TVA
Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente