Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

CNAIR deplange mortii insa uita ca intreaga infrastructura a Autostrazii Soarelui A2 este cea care cauzeaza decesele

Baietii aia destepti de la CNAIR spun ca soferul decedat a adormit la volan si a intrat intr-un parapet pe celebra autostrada A2.


Vezi ce zice oficial CNAIR: Azi noapte, puțin după ora 2, pe Autostrada A2, la km 66+600 (intrare în spațiile de servicii), sensul București – Constanța, a avut loc un accident rutier, soldat cu un mort și un rănit. Se pare că șoferul a adormit la volan și a ajuns cu autovehiculul în șanț. Persoana rănită a fost transportată la spital.

⚠️ Vă rugăm să conduceți cu atenție și prudență și să nu plecați la drum fără să respectați timpul de odihnă!

Vă poate costa viața!


CONCLUZIA:

In primul rand cei de la CNAIR te atentineaza ca daca adormi MORI si de vina este doar tu, insa acestia uita de faptul ca intreaga infrastructura CNAIR pe autostrada A2 este de fapt cea care devine un principal motiv pentru aceste accidente mortale.

Adica baietii aia destepti de la CNAIR nu spun soferilor faptul ca intreg proiectul autostrazii A2 spre Constanta este VICIAT pentru ca fiecare intrare si iesire de pe autostrada se realizeaza cu variante atat de “stranse” incat viteza maxima este de 50 km/h.

Romania este singura tara din UE care are aceste IESIRI mortale de pe autostrada A2, iar CNAIR ar putea sa refaca aceste benzi de iesire si intrare prin largirea arcului de curba pentru a permite masinilor sa treaca de la o viteza de 130 km/h la cel putin 100 de km/h asemenea intrarilor si iesirilor de pe autostrazile din Europa.


Accidentul de fata se pare ca a fost datorat soferului care nu a tinut cont de viteza aia mica de 30 sau 50 de km/h care este obligatorie cand iesi in spatiile de servicii sau statiile de alimentare!

Asadar VINOVATII SE PARE CA SUNT CEI DE LA CNAIR CARE NU FAC NIMIC PENTRU A ANULA ACEASTA PROBLEMA DESPRE CARE NIMENI NU SPUNE NIMIC!

Si pentru fanii CNAIR trebuie sa se uite la ultima portiune a lui A2 in zona Constanta unde vedem ca iesirile de pe autostrada se fac chiar pe doua benzi pe sens si cu o viteza maxima mult mai mare!


s

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente