Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

CNAIR condusa de PNL nu reuseste sa repare autostrada A2 nici in pandemie! Bara la bara spre Constanta

Ei bine acum suntem in 6 iunie si aceleasi lucrari penibile inca nu a fost finalizate pentru simplul fapt ca cei care conduc aceasta institutie nu sunt in stare sa supravegheze o firma care se ocupa de aceste reparatii.

Conform caietului de sarcini toate lucrarile pe A2 spre Constanta trebuiau sa fie finalizata pana la data de 1 iunie 2020, insa acum dupa 1 saptamana din momentul trecerii termenului romanii inca merg bara la bara spre mare.

Si pentru a intelege de ce constructorului sa fie penalizat trebuie readus aminte faptul ca Romania a avut peste 2 luni de pandemie in care traficul a fost redus cu pana la 90%, adica acest constructor putea realiza in realitate aceste lucrari mult mai repede!

CNAIR este condus de mai bine de 6 luni de PNL, iar noua conducere se pare ca nu prea are legatura cu realizarea unor lucrari banale de modernizare al unui drum chiar daca bani exista la bugetul de stat!

Recomandarea noastra este ca cei de la CNAIR sa dea aceste constracte unor companii straine care sa vina cu intreaga forta de munca din afara tarii, iar termenele sa fie si mai stranse pentru ca statul roman sa poata da in judecata constructorul daca lucrarile O LALAIE timp situatiei din Romania!

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunţă circulaţia vehiculelor rutiere cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, altele decât cele destinate exclusiv transportului de persoane, este interzisă în zilele de duminică 31 mai și luni 01 iunie 2020, conform Anexei nr. 1 la Ordinului MT-MAI nr. 1249-132/2018.

s

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente