Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Clientii vor vedea masina in service prin camere video!

Mai mult, dacă reparaţiile nu sunt făcute cu echipamente specifice, clienţii pot refuza să plătească. Proiectul de Lege a fost deja adoptat în Senat şi urmează să fie dezbătut săptămâna viitoare, în Camera Deputaţilor.

De asemenea, firmele de reparaţii auto vor fi obligate să instaleze dispozitive audio-video cu ajutorul cărora oamenii care îşi duc maşinile în service să poată vedea clar ce se întâmplă. Orice client poate refuza să-şi ia maşina din service în cazul în care consideră că mecanicii au folosit la repararea ei aparatură şi instrumentar neomologat.

Costurile reparaţiilor suplimentare vor fi suportate de service, iar omul îşi poate ţine maşina acolo până nu va mai avea nicio obiecţie în ceea ce priveşte calitatea lucrărilor. Unii oficiali consideră că legea va funcţiona prea mult în avantajul clienţilor. Deocamdată, în proiectul de lege nu se precizează cine se va ocupa de rezolvarea cazurilor în care oamenii nu vor achita nota de plată a lucrărilor. Dacă va fi adoptată, noua lege ar putea intra în vigoare din iunie.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente