Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Clientii spun ca Honda Civic 1.5 VTEC Turbo 182 CP CVT consuma exagerat de mult

Este vorba de modelul Honda Civic 1.5 VTEC Turbo care are sub capota un 4 in linie de 182 CP, motor care pana acum a avut probleme cu antigelul care intra in motor si se combina cu uleiul (rechemare 1.5 milioane de motoare AICI!).

Conform clientilor din Germania masina japonezilor consuma mult prea multa benzina fata de ceea ce spunea producatorul in fisa tehnica.

In medie clientii spun ca masina consuma aproximativ 8 litri in conditii de trafic din Germania, adica un trafic sistematizat unde masina merge nu sta la semafoare inutil cum vedem in Romania.

Insa exista si cazuri in care clientii din Germania spun ca acest model consuma in mod real peste 10-11 litri la fiecare 100 de km, cifra care este evident mult mai mare daca mergem cu ea intr-un oras aglomerat cum este Bucurestiul.


Aceste detalii referitoare la modelul Honda Civic 1.5 VTEC Turbo 182 CP CVT sunt oarecum musamalizate pe anumite piete cum este cea din Romania unde masinile celor de la Honda afiseaza consumuri reale mult mai mari decat sunt in realitate.

s

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente