Citroen prezinta Conceptul Ami One 2019

Articole Interesante

Conceptul ilustrează viziunea Citroën asupra libertății în oraș exprimată de #LibertyElectriCityMobility: Libertatea de utilizare pentru toată lumea: accesibil fără un permis de conducere, Conceptul Ami One propuneun ecosistem digital global inovator în serviciul unei experiențe la bord moderne și mai abordabile.

Ecosistemul regândește parcursul clientului și propune o utilizare “à la carte”, care variază de la 5 minute până la 5 ani,mergând de la car-sharing până la leasing sau achiziție.


Conceptul include o aplicație mobilă dedicată pe careconducătorii auto o put utiliza pentru a gestiona relația lor cu obiectul și care oferă acces la o serie de serviciicare simplifică fiecare traseu.

Libertatea de mișcare: acces în centrul orașului cu o soluție de mobilitate 100% electrică ultra-compactă și agilă,care oferă libertate de mișcare pentru două persoane într-un vehicul intuitiv și conectat.

Libertatea de a fi modern: personalitate îndrăzneață și plină de culoare, cu un design simetric și virtuos, acestvehicul protector și elegant poate aborda cu ușurință orașul în deplin confort.

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Galerie Foto

Articole Recente