Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Citroen lanseaza noul C3 Connecting 2011-Pret de 10.790 euro TVA inclus Jante Nuclear!

Adresandu-se clientilor cu mod de viata dinamic si activ, aceasta serie limitata se remarca in primul rand prin elementele de design: finisajele cromate – grila radiatorului, manerele portierelor, ornamentele geamurilor si suportul retrovizoarelor, geamurile spate fumurii si jantele Nuclear, inspirate de la DS3.

Placerea la volan este completata de pachetul „Connecting box” ce include o priza USB, pentru a putea conecta o sursa audio auxiliara (iPod, MP3 player, memory stick) si a asculta muzica favorita, o priza de 12 V, o conexiune Bluetooth, ce include functia handfree pentru mai multa siguranta in trafic, si un radio CD cu functie MP3 si 6 incinte acustice.

Astfel, Citroen C3 CONNECTING va pune la dispozitie cele mai uimitoare tehnologii pentru o calatorie de neuitat si senzatii inedite la volan. Citroen C3 Connectingse dovedeste pasagerilor sai confortabil si practic prin: directia asistata, retrovizoarele electrice, volanul reglabil pe inaltime si in adancime, computerul de bord, functia cruise control (incluzand regulator si limitator de viteza), senzorii de parcare spate. 

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente