Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Citroen DS4 2012 apare in videoclipul trupei The Saturdays

Al doilea model din gama DS lansat de Citroën este una dintre vedetele dinclipul piesei „30 Days” a trupe britanice „The Saturdays” care va fi lansat oficial pe 13 mai.

Vedetele trupei “The Saturdays” au sosit pe platoul de filmare pentru nou single “30 Days”la volanul unui Citroën DS4 distinctiv. 

Conceput pentru ultimul single al trupei – care va fi lansat pe piata in data de 13 mai – videoclipul “30 Days” le prezinta pe Frankie, Mollie, Vanessa, Rochelle si Una folosind masina pentru a merge la un eveniment de “intalniri rapide” organizat intr-o cafenea americana. Videoclipul, postat deja pe platforma You Tube, a strans peste un milion de vizualizari.

Regizat de Taylor Cohen, videoclipul antrenant le prezinta pe fete in secvente individualesi de grup. Alaturi de asigurarea unei masini cu design spectaculos, cum necesita unasemenea videoclip, Citroën s-a ocupat si de surprinderea unor imagini exclusive de lafilmari cu toti cei cinci membrii ai formatiei.

Pe perioada filmarii, camerele Citroën au surprins crearea platoului, trupa la coafura simachiaj, si a facut cunostinta cu cativa dintre pretendentii lor la intalniri-rapide.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente