Citroen ë-C4 – 100% ëlectric vine pe piata chiar inainte de VW eGolf 8! Francezii domina segmentul electric

Articole Interesante

Este vorba de gama ë-C4 – 100% ëlectric care vine sa inlocuiasca in gama o compacta C4 insa vine sa ofere si noua linie de modele electrice Citroen pentru anii care urmeaza.

Socant pentru germani este ca nici acum in 2020 VW eGolf nu este preconizat spre vanzare in timp ce PSA deja are o gama aproape completa de modele electrice si PHEV de ultima generatie.

Citroën se pregătește pentru o nouă etapă importantă și revine în forță în segmentulberlinelor. Berlinele compacte joacă un rol major pe piața europeană, reprezentând aproximativ28% din vânzările segmentului C în 2019.

Noile ë-C4 – 100% ëlectric și C4 răspund la toateașteptările segmentului și propun, în același timp, un concept modern și plin de caracter,adaptat la mediul vremurilor noastre.

Noile ë-C4 – 100% ëlectric și C4, reprezentative pentru programul Citroën Advanced Comfort oferă un confort global: confort la rulare asigurat de suspensiile cu amortizare hidraulicăprogresivă și scaunele Advanced Comfort; confort în viața de zi cu zi la bord grație spațiuluiinterior și dotărilor practice prezente la bord, printre care o inovație inedită pentru pasageruldin față care așteaptă să fie descoperită în premieră mondială; confortul sufletesc, asigurat de interiorul relaxant și luminos și confortul utilizării datorită tehnologiilor avansate și sistemelorde asistență la condus.

ë-Confortul propus de Noul ë-C4 – 100% ëlectric asigură o funcționaresilențioasă, fluiditate și senzații de conducere amplificate.

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Galerie Foto

Articole Recente