Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Citeste totul despre noua Skoda Karoq 2017! Preturi si date tehnice Romania

De la prima privire este evident că Skoda Karoq 2017 este o maşină absolut nouă. Cu designul său emoţional şi dinamic şi cu numeroasele sale elemente cristaline, acest model este cel mai recent reprezentant al noului limbaj de design al mărcii ŠKODA.


Totodată, exteriorul expresiv şi plin de forţă arată clar că acest automobil este destinat utilizării ca SUV.

Secţiunea frontală tridimensională este marcantă şi sugerează protecție şi forţă. Partea din faţă este caracterizată mai ales de farurile cu contururi geometrice precise.

Putere şi agilitate: motoarele şi şasiul

Modelul Skoda Karoq 2017 dispune şi pentru motoare de tehnologii de ultimă oră. Sunt oferite 5 versiuni de motor: 2 pe benzină şi 3 diesel. 2 motoare pe benzină şi 2 motoare diesel sunt noi în gamă.

Cilindreea se încadrează între 1,0, 1,5, 1,6 şi 2,0 litri, iar puterea între 85 kW (115 CP) şi 140 kW (190 CP). Toate propulsoarele sunt unităţi turbo cu injecție directă şi dispun de tehnologia start-stop şi de funcţia de recuperare a energiei de frânare. Sunt extrem de economice şi îndeplinesc cerinţele normei de poluare Euro 6.

Cu excepţia celor mai puternice motoare diesel, toate propulsoarele pot fi comandate cu transmisia manuală cu 6 trepte sau cu transmisia automată DSG cu 7 trepte. Motorul 2,0 TDI de 140 kW (190 CP) este oferit în echiparea standard cu tracţiune 4×4 şi cu transmisia DSG cu 7 trepte.

Motorul 1,5 TSI dispune de funcţia specială de dezactivare a cilindrilor.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente