Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Citeste totul despre noua generatie KIA Sorento 2020! Motor diesel de 200 CP si cutie AT8

Conceptul de „îndrăzneală rafinată” i-a inspirat pe designerii Kia, care au căutat săpăstreze estetica robustă și dură a generațiilor anterioare ale modelului Sorento, aplicând în același timp un grad mai mare de rafinament și eleganță.

Mai stilat caniciodată, designul redefinit al modelului Sorento încorporează linii mai ascuțite șisuprafețe continue, fluide, ceea ce îl face vizibil mai sculptural decât predecesorulsău cu margini rotunjite.

Cu detalii geometrice moderne și cu proporții mai alungite,ce se întind spre partea din spate, rezultatul este un design mai încrezător, mai matur și mai atrăgător ca niciodată. Și „fața” mai hotărâtă, mai energică a modelului Sorento evoluează, de asemenea,cu o nouă interpretare a grilei emblematice ‘nas de tigru’ Kia.

Mai largă și maiexpansivă, se înfășoară organic în jurul blocurilor optice integrate pe fiecare parte.Farurile în sine au o nouă lumină de zi ‘ochi de tigru’, de tip LED, ce atrag o atențiesuplimentară asupra designului,scoțând în evidență liniile intense din jurul ochilor de tigru.

Din profil, proporțiile modelului Sorento sunt adaptate subtil pentru a-l face să parămai lung, cu console față și spate mai scurte și cu un ampatament mai lung.

Noile sale proporții extind și lungimea capotei, mutând stâlpul A cu 30 mm mai în spatefață de axa frontală, pentru a oferi un design interior mai orientat către partea din spate.

Linia joasă a podelei se învăluie în jurul aripilor din față și se transformă într-o singură linie puternică, care se extinde de-a lungul părții laterale a modelului Sorento și curge spre noile stopuri amplasate vertical.

Sorento se află în centrul liniei de modele SUV Kia, care include, de asemenea,modelele Seltos, Stonic, Sportage și Telluride. Noul model este rezultatul unui efortde colaborare între cele trei studiouri din rețeaua globală de design a Kia, dinCoreea de Sud, Europa și America de Nord

Sub capota trebuie sa ne asteptam la un motor diesel 2.2 CRDI de peste 200 CP cu AdBlue Euro6 insa si noul motor pe benzina de 2.5 litri T-GDI de 250 CP cuplat la noua cutie 8DCT cu discuri umede.

Tot in viitor trebuie sa ne asteptam si la o versiune PHEV asemenea lui Niro care trebuie sa fie una dintre cele mai performante modele din segmentul SUV atat la capitolul putere maxima cat si autonomie reala in modul EV!

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente