Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Chevrolet a lansat in premiera noile Cruze Hatchback, Aveo Sedan (Sonic) si Camaro Cabrio 2011

Cruze hatchback Versiunea de serie a noului Cruze hatchback va fi prezentată în premieră la Geneva. Lansarea este programată într-un moment perfect pentru Chevrolet, producătorul sărbătorind câştigarea în premieră a Campionatului Mondial de Turisme în decembrie, cu modelul Cruze cu patru uşi. Lansarea noii versiuni hatchback oferă clienţilor un model de caroserie alternativ la sedanul premiat şi reprezintă o altă dovadă a intenţiei Chevrolet de a îmbunătăţi raportul calitate-preţ oferit de producătorii de top de pe piaţa europeană.

În Europa, segmentul compact reprezintă un sfert din piaţa totală, iar modelele hatchback joacă un rol foarte important, reprezentând aproximativ 65% din totalul vânzărilor aferente.

Cu linia atractivă şi impetuoasă a acoperişului, specifică modelelor coupe, şi cu consolele scurte în faţă şi spate, noul Cruze hatchback are acelaşi dinamism al posturii ca varianta sedan şi poate fi recunoscut instantaneu. Este utilizată structura monococă, pentru a asigura niveluri ridicate de stabilitate şi manevrabilitate, adecvate cerinţelor clienţilor europeni.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente