Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Centrul de testare Nokian Tyres din Spania are certificarea LEED v4 Platinum

Clădirea Centrului pentru vizitatori de la Centrul de testare Nokian Tyres din Spania, alimentată cu energie solară, a obținut certificarea LEED v4 Platinum pentru practici ecologice de construcții. Platinum este cel mai înalt nivel de certificare LEED.

Compania a mai obținut în trecut și certificările LEED v4 Gold și Silver pentru unitățile sale de administrare și producție din SUA.

Centrul de testare Nokian Tyres, imagini Centrul de testare Nokian Tyres spania, sustenabilitate, unde se testeaza, autolatest

Centrul de testare Nokian Tyres, cu o suprafață de 300 de hectare, este situat în Santa Cruz de la Zarza, un oraș mic aflat la aproximativ o oră distanță de condus față de Madrid. Centrul include 10 piste de testare și un Centru pentru vizitatori.

Inovația Centrului pentru vizitatori în materie de design, eficiență energetică și calitatea mediului interior a fost menționată de inspectori ca factor esențial pentru nivelul înalt de certificare.

„Mulțumesc echipei noastre minunate din Spania și din Finlanda. Rezultatul muncii sale este
această clădire impresionantă, atractivă, unică”, precizează Juha Pirhonen, Director de Proiecte Tehnologice, Nokian Tyres.

Centrul de testare Nokian Tyres, imagini Centrul de testare Nokian Tyres spania, sustenabilitate, unde se testeaza, autolatest

Designul inovator economisește apă și energie Platinum este un rezultat excelent în certificarea LEED v4. Ștacheta a fost ridicată și am primit multe puncte în special în materie de eficiență și performanță energetică”, adaugă Pirhonen.

În tot centrul de testare au fost instalate panouri solare, iar 21% din energia electrică va fi
utilizată în clădirea Centrului pentru vizitatori. Inovațiile în design au inclus gestionarea
sustenabilă a apelor reziduale și apelor pluviale utilizate pentru irigații, precum și montarea
unor instalații de apă cu debit redus, care ajută la reducerea consumului de apă.

anvlope nokian, pret nokian, autosoft nokian, pret logan nokian, durabilitate nokian, fiabilitate, autolatest nokian

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente