Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Ce instalatie GPL montam pentru masinile Dacia? Tomasetto Logan I 1.4 MPI si Logan II 0.9 TCe sau 1.0 SCe 2017

Fanii Dacia stiu ca un motor de Logan I din generatia 1.4 MPI de 75 CP poate merge fara probleme chiar si 1.000.000 de km daca instalatia de gaz primeste reviziile la timp si daca soferul stie ca pe langa instalatie de GPL mai trebuie sa-i puna si un ulei special de gaz care reduce uzura motorului in sute de mii de km.


Echipa MonteazaGPL a pus gpl pe mii de modele Logan si spunem fara menajamente ca CEA MAI BUNA INSTALATIE pentru Dacia Logan este cea Tomasetto STAG care in prezent are 3 ani garantie fara limita de km.

Injetcoarele uzuale pentru acest tip de instalatie sunt Valtek 30, insa cei pretentiosti au trecut la injectoare mai rapide precum AC-W01 STAG sau celebrele injectoare Hana 200.

Monteaza GPL a fost primul service care a montat gaz pe motorul 0.9 TCe si putem spune ca este si in prezent unul dintre cele mai bune motoare Dacia.


In 2017 am realizat o conversie GPL pentru 200 de masini taxi echipate cu motorul cu 3 cilindri in linie FARA TURBO 1.0 SCe si putem spune ca si acest motor se prezinta fara probleme atunci cand merge pe gaz.

SUNA SI PRIMESTI CEA MAI BUNA OFERTA PENTRU MASINA TA AICI:

3 ani garantie fara limita de km!

Tel:+ 0721.910.970

De Luni-Vineri interval 10-19.00

contact gpl, tomasetto bucuresti, service gpl, tomasetto stag oferte, vanzari tomasetto, autogaz vanzari gpl, programari gpl tomasetto, service reparatii gpl

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente