Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Ce beneficii aduc anvelopele de vara masinii tale? Franare si consum

Soferii care isi pregatesc in mod corespunzator vehiculul pentru conditiile de drum din zona lor vorgasi o crestere a eficientei si a performantei.

Cumpararea tipului potrivit de anvelope pentru sezonulcald este o modalitate prin care un sofer poate observa o crestere a tractiunii si a imbunatatiriiconfortului.

Ce ar trebui sa stii despre utilizarile si avantajele anvelopelor de vara?

Anvelopele de vara asigura o mai buna manipulare, viteza, franare si tractiune pe drum in timpulconditiilor de vara. In comparatie cu anvelopele all season, anvelopele de vara asigura un control sieficienta mai bune pentru vehiculele mai performante si mai sportive. De asemenea, anvelopele devara functioneaza mai bine in conditii de drum umed, deoarece treptele lor au fost proiectate pentrua rezista la hidroplanare.

O anvelopa de vara se gaseste in toate dimensiunile necesare pentru a acoperi intreaga plaja devehicule, de la masini mici, de familie pana la cele autoutilitare, camioane etc. O dimensiune foartepopulara in randul anvelopelor de vara este 185/65R15 si poate fi gasita la vehicule ca BMW, Dacia,Citroen, Ford, Kia etc.

Informatii despre tractiunea anvelopelor de vara

Anvelopele de vara, in comparatie cu alte tipuri de anvelope, au suprafete mai putin canelate si suntconcepute pentru a se pastra cat mai bine pe temperaturi mari. Banda de rulare a pneurilor,realizate pentru o prindere optima a drumului, sunt mai putin adanci decat cele de pe alte pneuri.

Cu toate acestea, este important de mentionat ca anvelopele de vara, asa cum sugereaza si numelelor, nu functioneaza bine in conditii de iarna. Anvelopele de vara nu au fost proiectate pentru a seprinde pe drumurile inghetate sau cu zapada si, prin urmare, soferul va experimenta mai putinatractiune si control.

Este nevoie sa schimbam anvelopele de doua ori pe an, la sfarsitul fiecarui sezon pentru a puteacircula in deplina siguranta tot anul. Pentru soferii care apreciaza longevitatea, anvelopele all seasonvor asigura performanta si tractiunea fiabile pe o perioada mai lunga de timp, insa nu au beneficiileanvelopelor de iarna sau de vara dedicate, de aceea este foarte posibil sa nu fim in siguranta si sa nuexperimentam un confort asa cum ar trebui.

Pentru soferii de vehicule mai sportive in climaturi mai calde, anvelopele de vara sunt o modalitateexcelenta de a garanta o experienta de conducere mai buna in conditii potrivite.


Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente