Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Cat de mandru esti de Renault-ul tau?Cam atat….000000%!

Renault impreuna cu un site auto important din Romania a initiat o campanie de publicitate prin care site-ul auto ofera un Megane II drept premiu pentru locul 1. Locurile urmatoare de pe podium primesc asa cum este normal la Reanult doua machete de 40 euro TVA inclus. Obiectivitatea presei auto din Romania Asa cum era de asteptat pasul decisiv in achizitionarea unui site auto de catre un importator a fost efectuat.

Protagonistii sunt ProMotor si Renault Romania, doua entitati care trebuie sa colaboreze civilizat prin testarea obiectiva a masinilor Renault de catre ProMotor si eventual platirea unor bannere de publicitate de catre maretul importator. Realitatea este in schimb mult mai crunta prin simplu fapt ca Renault a pus la cale un pateneriat de foarte buna colaborare intre acesta si maretul site promotor, rezultatul fiind unul socant pentru fanii celorlalte marci auto. Pur si simplu acum orice Renault este cea mai buna masina din lume in ochii celor de la Promotor si bineinteles acestia primesc drept rasplata cate un Megane gratis la redactie….aici citim test de anduranta.

Mandria de a avea un Renault Despre aceasta problema putem sa spunem ca este cu adevarat o problema deoarece in proportie de 95% nu exista un posesor de Renault care sa fie mandru de masina sa, sa fie mandru ca a dat niste bani si merita cu adevarat. Despre cei 5% care au toate sansele sa fie mandri nu le putem ura decat drum bun la volanul masinilor lor Ves Satis si Espace.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente