Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Carlsson la Geneva 2008

Din aceasta categorie nu sunt uitati, evident, nici marii tuneri germani care promit sa arate tot ceea ce este mai bun din aceasta industrie secundara, extrem de apreciata.

Astfel, un nume greu, Carlsson se prezinta la Geneva cu trei mari premiere de proportii, respectiv Carlsson CD32 CDI C Classe Estate (S204) , noua janta Carlsson 1/14 RS si nu in ultimul rand superbul coupe de lux Carlsson Aigner CK65 RS Eau Rouge.

Cu un asemenea arsenal turnul specializat al marcii Mercedes Benz doreste sa impace intr-un fel toate gusturile, acesta prezentand modelul Estate al Clasei C, o masina deosebit de apreciata de publicul european si nu in ultimul rand modelul extrem de scump bazat pe coupe-ul de lux CL600, CK65 Eau Rouge.

Despre modelul mic Clasa C putem spune ca a primit in versiunea de motorizare C320 CDI un power-kit care duce puterea motorului V6 diesel pana la o valoare de 269 CP. De asemenea momentul motor a ajuns la o valoare de 612 Nm fapt care permite masinii sa atinga o viteza de 100 km/h in doar 6 secunde.

A doua premiera mondiala este noua janta din aliaj 1/14 RS care vine cu o dimensiune de 19 inch si poate incalta modele precum C, SLK, E si CLS.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente