Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Carlsson CK65, cand tuningul ajunge la rang de arta

Noua masina se numeste Carlsson CK65 Eau Rouge (Apa Rosie) si repreinta o interpretare de top a unei masini deja exclusivite. Linia caroseriei este deosebit de elegata prin cele doua nuante de vopsea. Partea superioara este vopsita in negrr, iar cea inferioara intr-un visiniu de vis. Interiorul este la randul lui un spatiu de vis datorita folosirii de materiale de top.

Tapiteria de piele este visinie si se asemana ca manufactuera cu cea din celebrul Pagani Zonda. Pentru a completa acest tuning Carlsson a umblat si sun capota unde noua masina este dotat cu un motor V12 care dezvolta o putere maxima de 700 CP. Cuplul motor a ajuns la randul lui la o valoare incredibil de mare de 1.100 Nm.

Cu asemenea cifre noul CK65 Eau Rouge atinge 100 de km/h in doar 3.9 secunde. Viteza maxima este limitata electronic la 320 km/h, o viteza suficient de mare pentru a lasa in urma aproape tot ce exista pe piata. De mentionat este faptul ca aceasta este limitata eletronic, deci in practica se poate merge de croaziera cu 320 km/h.

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente