Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Care sunt punctele forte ale marcii de lux DS in Romania? Vezi cum arata gama 2020

Evident aici putem sa vorbim pe langa cei trei din Germania si de marci precum Volvo, Lexus sau Jaguar care nu au volume foarte mari insa care au reusit sa-si acapareze o clientela traditionala.

DE CE DS?


In primul rand pentru ca vorbim de tot ceea ce poate sa ofere mai bun Franta atat la capitolul know-how cat si motorizare de ultima generatie.

Cu ajutorul Only YouAstfel, un plan personalizat îți va permite să te bucurați de o experiență DS unică.

Only You gravitează în jurul următoarelor trei principii cruciale care fac diferența:

DS este întotdeauna disponibil pentru clienții săi. În acest scop, clienții au posibilitatea să meargă la DS sau să ceară mărcii DS să vină la ei.

DS garantează mobilitatea clienților.

Pentru DS, fiecare client este unic și merită să se simtă special. Loialitatea clienților este răsplătită și privilegiile sunt acordate clientelei dedicate.

CE REPREZINTA DS IN EUROPA?


“De la crearea sa în 2014, marca franceză de automobile DS a atras atenția printr-o moștenire remarcabilă, cea a modelului DS 19, lansat acum 60 de ani. Legendara mașină întruchipează valorile inovației, excelenței și avangardismului. Cu modelul său soră, SM, DS este simbolul suprem al automobilelor franțuzești de ultimă generație.

La fel ca modelul DS din 1955, modelele DS de astăzi combină un design remarcabil, tehnologie, confort, performanță, materiale premium și rafinament. Pe măsură ce istoria merge mai departe, cele două litere continuă să fie echivalentul luxului auto la nivel global.”

MENTENANTA DS IN ROMNIA!

Atunci când cumperi un automobil nou DS, poți să te relaxezi știind că acesta vine cu o garanție completă de 4 ani (în limita a 100.000 km parcurși) care acoperă toate defectele de fabricație care ar putea apărea, ajutându-te să te bucuri de drumuri fără griji la bordul mașinii.

În plus, toate noile automobile DS beneficiază, de asemenea, de o garanție pentru vopsea timp de trei ani, precum și de o garanție antiperforare timp de 12 ani, oferindu-vă un plus de liniște.

Consultați manualul proprietarului pentru detaliile legate de termenii și condițiile de garanție.

Asistență rutieră

Ati ramas imobilizat in trafic? Aveti nevoie de remorcare sau depanare? Adresati-va cu incredere serviciului nostru de asistenta rutiera, DS Asistenta.

Un simplu apel la numerele** de telefon de mai jos va scapa de orice griji: apel taxabil, apelabil si din strainatate.
**in orice zi din an, inclusiv sambata, duminica si in zilele de sarbatori legale, 24 de ore din 24.

Specialistii nostri vor interveni prompt la locul incidentului, in vederea depanarii sau remorcarii vehiculului dumneavoastra pana la cel mai apropiat Reparator Agreat DS/Citroen.

De asemenea, puteti beneficia de urmatoarele servicii suplimentare:

• vehicul de inlocuire pentru o perioada de maximum 4 zile (daca efectuarea reparatiei implica imobilizarea vehiculului dumneavoastra pentru mai mult de o zi).

• in cazul in care va aflati la mai mult de 100 km de domiciliu, soferului masinii cat si celorlalti pasageri, li se mai poate oferi doar unul din serviciile de mai jos:

– asigurarea transportului pana la domiciliul acestora + transportul unei singure persoane in vederea recuperarii autovehiculului.
– cazarea in localitatea unde se gaseste service-ul care a asigurat interventia, pentru maximum 3 nopti + transportul unei singure persoane in vederea recuperarii autovehiculului.

*pentru vehiculele imobilizate din cauza unor incidente acoperite de garantia contractuala, prestatiile oferite prin intermediul DS Asistenta sunt gratuite.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente