Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Care sunt cele mai performante anvelope all season? Merita achizitia unei asemenea anvelope

Pentru a avea parte de calatorii linistite si fara probleme ai nevoie de anvelope fiabile sisigure. Acestea ar trebui sa functioneze excelent si sa reziste la orice tip de drum si in orice conditiimeteorologice.

Insa, siguranta pe care ti-o ofera anvelopele este generata si de tipul de masina pecare il conduci, de starea drumului dar si de stilul tau de condus, asa ca fii atent si la aceste aspecte.

Se intampla adesea ca schimbarile de vreme sa ne prinda nepregatiti, acest lucru poate fi evitat cu ajutorul unor anvelope all season rezistente ce pot fi purtate tot timpul anului.

Avantajele pe care leaduc cauciucurile all season sunt cat se poate de evidente: rotile nu trebuie schimbate de doua oripe an, ceea ce inseamna mai putina bataie de cap in cautarea unei vulcanizari libere, nu existacosturi de depozitare si nu mai ai nevoie de un al doilea set de anvelope. Daca te simti si in sigurantape sosea tot timpul anului, zic ca ai tras lozul castigator!

Cauciucurile all season sunt foarte populare in randul soferilor deoarece prezinta o viata lunga derulare si performante pe tot timpul anului. Acestea vin intr-o gama larga de dimensiuni pentru a sepotrivi tuturor tipurilor de masini.

Sunt realizate cu maxima seriozitate pentru a face fata diferitelorconditii meteorologice, de la zapada, vant si ploaie pana la soarele arzator din verile toride.

Daca locuiesti intr-o zona cu un climat moderat, cu anotimpuri in schimbare, o anvelopa all season estecea mai buna optiune pentru vehiculul tau.

La ce sa fii atent cand esti in cautarea unei anvelope all season?

La tractiunea pe care ti-o ofera pe drum. O tractiune buna face diferenta intre un cauciuc all seasonbun si unul mediocru. Majoritatea anvelopelor all season au simbolul fulg de nea pe flancuri, artrebui sa fie potrivite pentru orice tip de vreme.

La modul in care franezi. Anvelopele all season stau extrem de bine la acest capitol, jumatate din elefraneaza in conditii asemanatoare cu cele de iarna, ceea ce este o performanta de apreciat.

Usurinta cu care manevrezi masina. Cauciucurile all season trebuie sa furnizeze o manevrare usoarasi o directie sigura indiferent de obstacolele intampinate de-a lungul calatoriilor.

Am facut o selectie de anvelope all season care sa intruneasca toate cele trei aspecte si care va vorservi fara probleme cativa ani, fara sa intampinati dificultati semnificative.

Pirelli Scorpion Verde

Oamenii sunt atrasi foarte mult dePirelli deoarece niciodata nu fac compromisuri asupra calitatii sipastreaza un pret mai mult decatdecent pentru anvelopele produse.

Pirelli Scorpion Verde sunt anvelope allseason performante ce va garanteazaviteza marita dar totusi stabilitate ladrum.

Se descurca foarte bine pedrumuri acoperite cu apa sau uscate sidecent pe zapada mare si gheata.Modelele unice ale benzii de rularementin masina stabila pe parcursulcalatoriei si poti merge fara problemesi niciun disconfort. Ceea ce este cuadevarat incredibil este ca rezistafoarte mult timp.

Poti chiar uita sa le schimbi pentru ca se prezinta foarte bine chiar si dupa mii de km parcursi.

Nexen Nblue 4 Season

Sunt anvelope accesibile si rezistentepe tot timpul anului. Nexen Nblue4Season ofera o manevrare buna pezapada si apa, in timp ce pe drumuriuscate prezinta performante cuadevarat exceptionale.

Anvelopa allseason a iesit pe primul loc in testele efectuate de catre ADAC, una dintrecele mai prestigioase organizatii dindomeniul auto.

Cauciucul all season s-a evidentiatprin performante pe suprafete ude,unde franarea este extrem de scurta.El a intrecut celelalte anvelope prin performantele pe suprafete ude, unde franarea este extrem de scurta.

Prezinta o stabilitate foartemare in viraje si este si economica, avand un consum mic de combustibil.

Michelin Crossclimate +

Este anvelopa all season ce va asiguraperformante de top in conditii de vara siiarna. Schema de rulare si amestecul decompusi duc la un consum imbunatatit decombustibil.

Ofera o tractiune buna, si ca incazul unei anvelope de iarna, prezinta niveluriridicate de silice ce asigura o rezistenta scazuta la rulare si performanta constanta inconditii de iarna.Cu o astfel de anvelopa esti mereu pregatit pe orice vreme.

Piața anvelopelor all season este una foarte ofertantă astfel încât poți alege din mii de modele,economice sau high end de multe ori doar la un click distanta datorita magazinelor de anvelope online.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente