Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Care sunt cele 5 masini care au invins la capitolul vanzari VW Golf in Europa

Chiar si asa, lumea auto nu se termina cu modelul VW Golf pentru ca in intreaga istorie a industriei auto europene au existat 5 alte modele care au invins la capitolul vanzari celebrul VW Golf.

Primul care se afla in acest top 5 select al masinilor care au INVINS categoric modelul Golf este modelul Renault 5 care a fost lansat in premiera in anul 1982.

Acesta a fost primul Renault care a aplicat sistemul totul-fata intalnit la fratiorii sai mai mari Renault 14 si Renault 18.

Caroseria compacta si versatilitatea sa au fost principalele detalii care au permit masinii construite in Franta sa invinga maretul VW Golf.

Locul doi este castigat de catre modelul Fiat Punto care a fost lansat in 1997 si care a fost vandut cu doar 80.000 de exemplare mai mult decat VW Golf IV.

Locul trei este acordat modelului Peugeot 206 care a fost singurul modelul Peugeot care a fost mai bine chiar si decat predecesorul sau 205.

In Romania modelul Peugeot 206 a fost un automobil de succes, acestia fiind mai bine vandut decat VW Golf.

Opel Astra H si Peugeot 207 sunt celelalte doua modele care au reusit sa fie mult mai bine primite in Europa, principalul motiv fiind un pret de achizitie corect si o gama de motorizari de cea mai buna calitate.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente