Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Care este cea mai buna anvelopa pentru sezonul cald?

Numarul de modele disponibile poate fi coplesitor, iar clasificarea lor in functie de ratinguri si review-uri nueste cu siguranta cea mai usoara sarcina.

Cand alegi anvelopele, cel mai important este sa le adaptezi la nevoile masinii tale si la preferinteletale ca sofer. Numai anvelopele perfect potrivite vor asigura nivelurile adecvate de siguranta siconfort.

Deci, inainte de a te decide sa cumperi, ia in considerare si sfaturile urmatoare:

1. Primul si cel mai important element pentru siguranta soferului este alegerea anvelopelor dinpunct de vedere ai parametrilor tehnici. Urmatoarele aspecte trebuie avute in vedere in special:dimensiunea anvelopei, clasificarea vitezei si indicele capacitatii de incarcare.

Cel mai bine este sa urmezi aprobarile furnizate de producator.

2. Fii atent la nevoile si dorintele tale si la stilul de condus, astfel incat vei alege modelul corect derulare si clasa potrivita pentru anvelope.

Factorii decisivi in alegerea anvelopelor de care trebuie să ții cont sunt: traseele pe care le veifrecventa cel mai des (autostrazi, trafic urban sau mai degraba terenuri sau rute montane), stilul decondus preferat (moderat, sportiv sau off-road), tipul de vehicul pe care il conduci (vehicul de teren,urban, rutier), si bineinteles bugetul pe care il vei aloca iti va permite sa determini clasa de anvelopepe care o doresti: premium, medie sau economica.

Una din marile revelatii ale acestui an este anvelopa de vara Bridgestone Turanza T005, modeluljaponez de anvelopa a inscris cel mai bun scor la testul ADAC din acest an, iesind pe locul 1 pentrudimensiunea 185/65R15.

Anvelopa Turanza T005 este un produs nou, de varf al modelului Bridgestone, care combina toatecaracteristicile asteptate de soferi de la o anvelopa premium de vara.Seria Turanza ofera anvelope ce rezista exceptional de bine pe distante lungi combinand armoniosconfortul, siguranta si performantele ridicate.

Turanza T005 este succesorul anvelopei de varaTuranza T001 EVO, un pneu care se bucura de multisustinatori. Bridgestone a creat urmatoarea versiune a acestui produs, care este chiar mai buna simai versatila. Proportia avansata a benzii de rulare este combinata cu parametrii operationali foartebuni si cu un aspect mult mai atractiv.Modelul a fost perfectionat pentru a oferi o calatorie stabila si confortabila.

O tractiune mai buna peorice tip de drum, durabilitate ridicata si rezistenta la rulare mai mica sunt doar cateva dinimbunatatirile introduse de producatorul Bridgestone pentru Turanza T005.

Banda de rulare asimetrica asigura o intoarcere usoara pe drumurile uscate, o reducere a distanteide franare si o siguranta sporita la condusul pe sosele umede.

Peretii laterali solizi cu puncte depresiune optimizate imbunatatesc raportul de putere al motorului si fac ca raspunsul anvelopei sa fierapid si precis.

Canalele centrale elimina eficient apa, impiedicand acvaplanarea in timpul vremii ploioase. Controlulcomplet asupra vehiculului pe drumurile umede este sustinut si de incizii laterale special proiectatepentru mai multa aderenta. De asemenea, suprafata de rulare arata foarte bine, ceea ce va facemasina mai atractiva.

Cadrul optimizat si amestecul de cauciuc asigura anvelopa cu o duritate adecvata si prelungestedurata sa de viata. Polimerul patentat de Bridgestone (NanoPro) si un continut ridicat de siliciu facanvelopa durabila si minimizeaza rezistenta la rulare.Acest lucru inseamna un consum de combustibil semnificativ mai scazut si o calatorie maiconfortabila si mai silentioasa.

Calatoriile vor fi mai lungi si mai confortabile cu anvelopa de vara Turanza T005, iar tu te vei bucurade fiabilitatea si durabilitatea Bridgestone.


Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente