Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Capitala Romaniei a fost inundata complet in mai putin de 2 ore! PMB si Apa Nova nu vor sa rezolve problemele de canalizare

Apa Nova si Primaria Bucuresti plus cele de sector NU VOR sa rezolve aceste probleme serioase nici acum in anul 2020 cand francezii de la Apa Nova pot accesa impreuna cu PMB fonduri europene pentru rezolvarea evacuarii apei.


Este socant cum si acum in anul 2020 al fiecare ploaie serioase toate strazile din Bucuresti devina bazine cu apa care blocheaza masinile in trafic, care refuleaza pe trotuare intreaga canalizare si care duce automat la distrugerea si mai accentuata trotuarelor si a stratului de asfalat.

Cum să scăpăm definitiv de inundațiile stradale

”În cadrul Master Planului sistemul de apă și canalizare (adoptat de Consiliul General al Municipiului București în ședința din 24.10.2020 – n.red.) sunt prevăzute numeroase investiții în infrastructură pentru redimensionarea și extinderea rețelelor sau construcții anexe, cum sunt deversoarele pentru ape mari sau bazinele de retenție a apei pluviale.

Având în vedere intensitatea fenomenelor și schimbările climatice profunde din ultimii ani, noile structuri trebuie construite pe două direcții: o rețea de canalizare pentru ape menajere și, separat, o rețea de colectare a apelor pluviale”, a precizat Apa Nova București pentru SpotMedia.

Având în vedere că în Municipiul București capacitatea de preluare a sistemului de canalizare este de maxim 25 de l/mp în 2 ore, cantitatea de apă căzută în această zonă a fost de aprox. 4 ori mai mare față de capacitatea sistemului.


Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente